ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

ÚLTIMA HORA

Detecten un nou cas de coronavirus a València

GRATIS AL TEU MÒBIL!

T'enviem gratis totes les últimes hores de cor! Clica aquí!

'Supervivientes' castiga Bigote Arrocet pels seus comentaris de l'última gala

Va comentar que el concurs era massa fàcil i que li havien imposat que fos ell qui proveís el grup de menjar
Bigote durant l'última gala | Telecinco

 

L'última gala de 'Supervivientes' va tenir un clar protagonista que es va lluir pels seus comentaris. Quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar a Edmundo Arrocet per què mantenia una actitud tan apàtica al concurs, l'humorista va respondre que li semblava «fàcil» i que no hi havia «gaire cosa a fer». El presentador li va recriminar que estava poc actiu. Va intentar treure-li informació sobre la relació de l'humorista amb la resta del seu grup, però Arrocet va respondre que aquest no era el problema, que estava «còmode amb ells». Vázquez va acabar preguntant-li si la seva experiència al 'reality' estava sent com se la imaginava, i va ser en aquest moment quan van sorgir els polèmics comentaris.

Segons explica 'Bekia', Bigote va anunciar que li semblava «fàcil» perquè ja havia estat en llocs on viure «és realment dur», encara que va dir que no volia parlar d'això, referint-se segurament al seu pas pel concurs de la competència 'La isla de los famosos'. També es va queixar de les poques coses que havien de fer i la manca d'«acció i fatiga». Alguns dels seus companys, com Leticia Sabater, li van retreure aquests comentaris, opinant que sí que és dur ser al concurs, però va semblar que l'organització del programa ja havia decidit prendre mesures.

 

Jorge Javier li va oferir a Bigote la possibilitat d'abandonar el programa si creia que no estava a l'altura. Fins i tot li va dir que des de la direcció anunciaven que no hi hauria conseqüències econòmiques si ho feia, però Edmundo va decidir que volia continuar. Llavors, l'organització va anunciar el «càstig» que rebria Arrocet perquè el seu pas pel programa fos «més dur». A partir d'ara, l'humorista serà l'encarregat de proveir al seu grup, que només podrà menjar el que ell aconsegueixi, cosa que alguns dels seus companys no s'ho van prendre bé.