IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La identitat de Jorge Javier Vázquez a les xarxes, suplantada

El presentador de Badalona va explicar que optaria per denunciar la situació si es continua produint: «Quan me'n cansi, encara que penseu que és difícil, actuaré»

Jorge Javier Vázquez muy enfadado por la suplantación de su identidad
Jorge Javier Vázquez ha confessat estar molt molest amb la notícia  | Telecinco

Jorge Javier Vázquez no travessa el seu millor moment personal. Si fa unes setmanes revelava al seu bloc de 'Lecturas' que havia arribat a tenir por d'anar sol pel carrer, ara el presentador de Badalona ha denunciat que li estan suplantant la seva identitat a les xarxes socials i que està decidit a denunciar-ho. 

  

Tot plegat, doncs, se cenyeix en el context de 'Gran Hermano: Límite 48 horas'. Abans de l'emissió del programa, en aquesta línia, les xarxes es van començar a fer ressò d'unes presumptes paraules de Jorge Javier on assegurava que «Miriam no guanyarà el programa, com a presentador que sóc». Quelcom que va estranyar tant una María Zambrano, directora del programa, que va optar per preguntar-li: «Has dit això al plató?».

Jorge Javier, preocupat per la situació

Visiblement molest, Jorge Javier Vázquez va tallar d'arrel amb el problema en explicar: «A veure, algú ha publicat a Twitter coses que jo no he dit. Se suposa que qui ho ha penjat és algú del públic, o podria no ser-ho».

«S'estan suplantant converses inventades», va afirmar un preocupat presentador badaloní mentre reconeixia que havia «detectat» de quines converses es tractava. 

Jorge Javier tomará medidas legales si continúan suplantando su identidad

Jorge Javier emprendrà mesures legals contra els qui li suplenten la identitat | Telecinco

  

«Hauré de recórrer a la policia»

Jorge Javier, al fil de la qüestió, va reconèixer que la situació era límit. Així mateix, denunciava: «És la segona vegada que em passa, a la tercera doncs hauré d'anar a la policia. I vull deixar-ho ja ben clar, suplantar identitats és delicte».                     

«No em fa gens de gràcia. Però arribarà un dia que encara em farà menys gràcia i ho hauré de denunciar d'una manera dràstica perquè tot plegat s'aturi», va explicar mentre tancava: «La gent que esteu fent això, aneu amb molt de compte. Quan me'n cansi, encara que penseu que és difícil, actuaré». El presentador, finalment, va tancar la seva intervenció mirant a càmera i advertint  que no en deixaria passar ni una més.

  

  

  

  


Comentaris

envia el comentari