Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

El suport inesperat a Rocío d'un amic d'Antonio David: «Se'm trenca l'ànima»

Es tracta d'una persona molt coneguda d'Espanya pertanyent al món de l'art

Rocío Carrasco ha acusat en la seva sèrie al seu exmarit (Antonio David Flores) d'haver-li infringit maltractaments. I això ha donat lloc al fet que es generi un gran renou al nostre país. És més, hi ha dos 'corrents' en aquest sentit: una que creu a la famosa i una altra que confia en qui va ser el seu espòs.

Des que va començar a emetre's la seva docu-sèrie, ella ha anat sumant suports i suports de ciutadans del carrer i de famosos. I precisament en les últimes hores n'ha tingut un absolutament inesperat. Sí, perquè és el d'una persona que, pel que sembla, té una certa amistat amb el seu ex. Ens estem referint ni més ni menys que al ballador Rafael Amargo, que comparteix amb Antonio David el fet d'haver estat assessor de l'amor a 'MYHYV'.

Aquest artista ha deixat clar el patiment que ha experimentat pel testimoniatge de Carrasco.

Rafael Amargo parla del tema Rocío Carrasco

Ahir dimarts el ballador va assistir al Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona (MEAM) per a inaugurar una exposició. Ens estem referint a una en la qual es mostra el seu art sobre els escenaris. I ho fa mitjançant fotografies, dibuixos i escultures pertanyents a artistes de la talla de Jorge Egea i Consuelo Peris.

'El baile de Dionisio' és el títol d'aquesta exposició, i és que gira concretament entorn de l'espectacle teatral 'Dionisio' que aquest va realitzar a Mèrida.

I aprofitant aquest esdeveniment, els reporters han volgut preguntar-li sobre determinades qüestions. Entre elles, com no podia ser d'una altra manera, sobre el tema candent: la sèrie documental protagonitzada per Rocío Carrasco.

En concret, ell, que, pel que sembla té una certa relació amb Antonio David Flores, ha sorprès recolzant a aquella dona de manera clara.

El ballador dona el seu suport a Carrasco

Els reporters d'Europa Press, com ha publicat la revista 'Semana', són els que han volgut conèixer l'opinió de Rafael Amargo sobre el testimoniatge donat per Rocío.

Ell no ha dubtat a respondre i ho ha fet dient: «Rocío Carrasco em sembla una dona molt sencera i que mereix els meus respectes. Sento i veig la solitud que ha hagut de viure i el poc suport de persones, perquè aviat se li'n van anar els seus éssers més estimats i això és molt difícil».

Així mateix ha dit: «Em fa molta cosa en l'ànima de com ho ha pogut passar. Tants anys com ha estat callada, ara deixem-li que ella parli perquè així ho ha decidit i així ho ha volgut».

No obstant això, ha afegit: «També crec que el que cal explicar, ja està fet, i la resta són minúcies que ja crec que estan de més. La gent que hagi escoltat es pot posicionar en un lloc o en un altre, però tot el que sigui continuar parlant crec que anirà en contra d'ella perquè ja l'hem vist, l'hem plorat, l'hem viscut».

Rafael Amargo parla sobre la relació de Rocío Carrasco i els seus fills

Això sí, ha deixat clara una cosa: «Jo no soc ningú per a opinar, però se'm parteix l'ànima, sobretot, que una mare i uns fills de la manera que sigui, aquí no entraré, no s'estimin».

En aquest punt, el 'bailaor' ha manifestat el que li encantaria que succeís en aquest sentit. Així, ha exposat: «A mi m'agradaria que s'estimessin. M'encantaria veure la foto d'aquesta mare amb aquests fills fent-se una abraçada, fent-se un petó o anant un dia a menjar o sopar. Jo amb això ja seria feliç. Em dona coseta».

De la mateixa manera, ha afegit: «Crec que haurien de fer-ho». És més, en aquest punt ha llançat una 'indirecta' a Rocío Flores, la filla de Carrasco i Antonio David: «Jo si fos la meva mare, jo aniria a sopar o dinar amb ella, li faria una abraçada i després ja aniríem llimant asprors. Es perdonen altres coses en la vida, no perdonaràs a la teva mare?, dic en el cas de la nena. I crec que la mare també ha de tenir unes paraules amb ella, les dues soles».

Rafael Amargo opina sobre un altre assumpte relacionat amb Rocío Carrasco

A més de tot l'indicat, Rafael ha desmentit al seu company de professió Antonio Canales. Aquest va dir a 'Supervivientes' que no coneixia molt a Fidel Albiac, marit de Rocío, quan aquesta en la sèrie havia dit tot el contrari.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.