La suposada cita de Susanna Griso d'esquena al seu marit abans de divorciar-se

La presentadora es planteja utilitzar les aplicacions mòbils de cites, tot i que no ho veu gaire clar perquè és possible coincidir amb un positiu per Covid-19

Fotografia de la presentadora Susanna Griso
Susanna Griso té relació amb el cas Villarejo i el cas Dina | Cedida

Susanna Griso i Ana Rosa Quintana són dues de les presentadores més conegudes de la televisió. De fet, podríem afirmar que són molt similars. Ara bé, cal destacar que el capital econòmic que poseeixen no tenen res a veure, ja que Ana Rosa és propietària de la productora Unicorn i directora dels seus programes diaris 'AR' i 'Ya es mediodía', mentre que Griso no és ni la directora d''Espejo Público'.

En relació amb les seves vides privades, les dues presentadores disten molt, ja que Ana Rosa viu amb el seu segon marit, imputat pel cas Villarejo, i Griso s'està separant. Així doncs, en què s'assemblen Ana Rosa i Griso? Precisament Villarejo, és el nexe d'unió entre les dues reines de la televisió. Tal com hem pogut conèixer, Griso apareix en els papers de Villarejo.

Susanna Griso té una cita amb l'empresonat Villarejo

El mitjà digital 'La Última hora' ha tingut accés als papers del comissari jubilat José Manuel Villarejo, en què s'especifica que té una cita amb la presentadora catalana en un conegut restaurant del carrer Serrano de Madrid. En les notes apareix reflectit: "SUSANA GRISO. Dinar amb REVIEW a la Casa Rioja de Serrano.

Per si no n'hi hagués prou, en aquesta trobada gastronòmica cal sumar-li un tercer comensal: «Dinar amb REVIEW». Es tracta de Luis Rendueles, periodista ex subdirector d''Interviú' imputat pel robatori del mòbil de Dina Bousselham, assistent de l'actual vicesecretari de l'Estat, Pablo Iglesias.

Aquest periodista prepara la trobada advertint a Villarejo que «ella està molt espantada i que no li doni mala vida». Amb tot això, Susanna Griso ha estat 'Trending Topic' a Twitter, encara que durant l'emissió d'Espejo Público', programa que presenta, ha preferit no obrir la boca.

La presentadora es mostra molt receptiva

Lligar en temps de Covid no és una tasca fàcil. La vida social s'ha vist reduïda al mínim i no queda altra que relacionar-se amb el nostre cercle d'amics més proper. De la mateixa manera, en moltes localitats espanyoles els bars de copes tanquen abans de les nou del vespre, i en altres fins i tot no obren, i la gent jove perd l'oportunitat de lligar en aquests contextos.

Amb aquest 'nou' panorama, les aplicacions mòbils de cites s'han convertit en una bona alternativa per als que busquen conèixer gent nova, tot i que l'exposició al virus fa que moltes persones decideixin no trobar-se amb desconeguts. De fet, aquesta setmana s'ha fet viral a les xarxes socials la història d'un noi que va haver de sotmetre's a un test d'antígens per poder quedar amb la seva cita. 

El test d'antígens permet tenir el resultat en quinze minuts i així evitar relacionar-se en cas que sigui positiu. Amb tot això, Susanna Griso considera que és un bon mètode per evitar contagis: «Vaig preguntar-li l'altre dia a un amic meu i em va dir que havia lligat molt a través de Grinder i vaig dir-li: 'Però tu has demanat el test d'antígens? Reflexiono molt sobre el tema de les aplicacions mòbils, perquè en aquests moments cal pensar-ho dues vegades», ha comentat la periodista.


Comentaris

envia el comentari