Primer pla de Gerard Piqué.

La suposada nova il·lusió de Gerard Piqué trenca el silenci i aclareix els rumors

Gerard Piqué podria tenir una nova il·lusió després de posar punt final a la seva relació amb Shakira

La ruptura de Gerard Piqué i Shakira ha estat, sens dubte, el tema de la setmana. El futbolista i la cantant han acaparat totes les mirades després de prendre una decisió que marcaria un abans i un després definitiu a les seves vides. I és que la parella, després de dotze anys de relació i dos fills en comú, decidien posar punt final a la seva vida en comú.

«Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privadesa. Gràcies per la seva comprensió», es podia llegir al comunicat emès per l'agència de comunicació de la cantant.

Tot i que la separació de Gerard Piqué i la colombiana es va fer pública fa tan sols una setmana, sembla ser efectiva des de ja setmanes enrere. Segons sembla, la parella ja feia mesos que arrossegava una crisi que inevitablement ha derivat en una ruptura.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i la cantant han posat fi a la relació després de 12 anys junts | Europa Press

El motiu de la ruptura

Gerard Piqué i Shakira han hagut de fer front diverses vegades a diferents especulacions i xerrameques. No obstant això, aquesta vegada sembla que no han estat simples rumors i la relació ha arribat al seu final.

Des que la notícia va sortir a la llum, ja es va apuntar que el motiu d'aquesta separació hauria estat una suposada infidelitat per part del futbolista. «La cantant l'ha enxampat amb un altre i se separaran», apuntava Laura Fa al seu 'vídeopodcast' Mamarazzis.

Les periodistes d'aquest format no van tenir pèls a la llengua i van donar més detalls sobre la suposada aventura de Piqué. Allà es va apuntar que Shakira seria coneixedora de la deslleialtat, i posaria cara i nom a la tercera en discòrdia. «Per això hauria pres la decisió de separar-se», deia Laura Fa.

Des de llavors, la premsa no ha parat de seguir el futbolista i la colombiana per intentar conèixer més detalls sobre la seva ruptura. Tot i que ara és la suposada nova xicota de Gerard Piqué, CM, la que ha trencat el silenci després de l'escàndol d'aquestes setmanes.

CM, la suposada nova xicota de Gerard Piqué després de la seva ruptura

El podcast Mamarazzis ja va apuntar alguns detalls sobre la suposada nova noia a la vida del capità del Barça. «És una dona rossa d'uns 20 anys, que està estudiant i treballa com a hostessa d'esdeveniments», assenyalaven. «És molt amiga de la parella de Riqui Puig», afegien. Fet que no sorprèn coneixent la bona relació que hi ha entre tots dos futbolistes.

Gerard Piqué i aquesta noia s'haurien conegut en una discoteca de Barcelona anomenada 'La Traviesa'. Un local on «aquesta noia ha estat treballant fins fa molt poc temps».

«Es tracta d'una relació prou important per haver causat a Shakira alguna molèstia i que això fes que la parella estigués en crisi. Tot i que l'entorn de Piqué assegura que la infidelitat no seria la raó per la qual ells prenen la decisió de separar-se i que es deuria a un desgast de la relació», apuntaven.

CM, la suposada nova noia de Piqué, és la dona més perseguida del moment per la premsa rosa. Tot i això, no era fins aquest passat dissabte quan ella mateixa decidia trencar el seu silenci al programa Socialité malgrat continuar volent ser anònima.

La noia, que respon a les inicials CM segons havien apuntat diversos mitjans de comunicació, ha negat tenir alguna mena de relació amb el futbolista. De fet, ella mateixa ha declarat que no el coneix i està desitjant que la premsa posi cara a la veritable suposada xicota de Piqué perquè la deixin tranquil·la.

Retrat robot de la presumpta amant de Piqué.
Retrat robot de la presumpta noia que mantindria una relació amb Gerard Piqué | Telecinco

Tot i això, no desmenteix la presència d'una nova dona a la vida del futbolista. Per tant, sembla ser cert excepte les inicials d'aquesta noia. Tal com ha apuntat Socialité, això de CM hauria estat una estratègia per desviar l'atenció cap al veritable objectiu.

El programa de Telecinco ha assegurat que Piqué té una nova il·lusió que no correspon a aquestes inicials, però sí que a les de CC. De moment, el futbolista no ha confirmat ni desmentit les informacions que han anat saltant a la premsa. Així que caldrà esperar per veure si amb el temps es confirmen les informacions i es posa cara a la nova noia que hauria entrat al cor de Gerard Piqué.