Les suposades amants del rei Joan Carles

Diverses d'elles molt conegudes

El rei Joan Carles en una imatge d'arxiu | Reuters

Joan Carles I ha estat notícia al llarg dels últims dies pels escàndols sorgits després de la difusió dels noms de les seves suposades amants. Cantants, presentadores, actrius o fins i tot gent anònima formen part del que, en teoria, és l'elenc del rei emèrit. Per això, són moltes les dones que es troben en el punt de mira mediàtic. Excite ha elaborat una llista amb algunes d'elles.

1. Bárbara Rey: És la més coneguda i, per això, aquests dies torna a estar en portada. En aquest sentit, OKDiario confirma que Rey va rebre uns tres milions d'euros en total pel seu silenci.

 
2. Corinna Zu Sayn-Wittgenstein: La suposada relació entre tots dos va durar vuit anys. Fins i tot, s'afirma que Joan Carles va arribar a viure amb ella a Londres.

3. Paloma San Basilio: S'apunta que entre ella i Bárbara Rey podrien haver sorgit certes disputes per aquest assumpte. Per la seva banda, ella ha desmentit qualsevol tipus de relació amb el rei emèrit.

 

4. Rafaela Carrá: Es comenta que les trobades podrien haver tingut lloc entre el 1985 i el 1990, quan va ser col·laboradora de TVE. Ella mai ha comentat res sobre l'affaire

5. Anne Igartiburu: El dubte va sorgir a partir d'un llibre de Pilar Eyre en el qual relaciona una noia anomenada Leire que apareix com a suposada amant. Aquesta teoria no és seguida per molta gent.

 

6. Diana de Gales: Les trobades haurien tingut lloc entre 1986 i 1987, segons apunta Lady Colin Campbell.


Comentaris

envia el comentari