El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Surt a la llum qui podria ser el veritable pare de Kiko Rivera

Kiko Rivera podria mantenir l'herència de 'Paquirri' i rebre 180.000 euros per ser fill d'una persona assassinada per ETA


Kiko Rivera torna a estar en el punt de mira després que 'Socialité' fes pública una notícia 'bomba'. El DJ vol saber si el doctor Cariñanos és el seu pare, ja que en més d'una ocasió s'ha rumorejat que el fill d'Isabel Pantoja no és fruit de l'amor amb Francisco Rivera 'Paquirri'.

La premsa rosa sempre s'ha fet ressò d'una possible infidelitat per part d'Isabel Pantoja quan estava casada amb 'Paquirri'. Així doncs, s'ha arribat a assegurar que la cantant va mantenir una relació amb el doctor Cariñanos, el seu otorrinolaringòleg. Amb tot això, Kiko Rivera podria haver pres una decisió.

Kiko Rivera vol saber si el doctor Cariñanos, assassinat per ETA, és el seu pare

El passat dissabte 13 de març, el programa presentat per María Patiño informava sobre una trucada que va fer Kiko Rivera a Francisco, un dels fills del famós doctor, per fer-se una prova d'ADN i saber si Cariñanos és el seu pare.

El doctor Cariñanos es va donar a conèixer per haver mantingut relacions amb diverses dones, inclosa Isabel Pantoja. El mateix confident de 'Socialité' ha assegurat que va haver de fer-se la prova d'ADN després que la seva mare -que treballava amb ell- li afirmés que el doctor era el seu pare. En aquella època, Cariñanos ja havia estat assassinat per ETA.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després d'haver rebut la trucada de Kiko Rivera, Francisco hauria acceptat ajudar-lo i fer-se les proves de paternitat, ja que ell també es va trobar en la mateixa situació fa uns anys. «Kiko té el mateix dubte que jo. Quan vaig parlar amb ell, li ho vaig dir, que cal fer-ho perquè ha de tancar portes. Jo crec que està preocupat. Vam tenir una llarga conversa i sí que ho està... però està tocat per molts costats», explicava a 'Socialité'.

En què canviaria la situació del DJ si 'Paquirri' no fos el seu pare biològic?

En cas que Kiko Rivera sigui fill del doctor, perdrà el dret a l'herència de 'Paquirri? La resposta és no. Si resulta que el fill d'Isabel Pantoja és de Cariñanos, Kiko Rivera seguiria tenint dret a la seva part de l'herència, ja que 'Paquirri' el va reconèixer com a fill.

Ara bé, Kiko Rivera en sortiria beneficiat, ja que també tindria dret a la part de l'herència que li correspondria per ser fill de Cariñanos. Un total de 180.000 euros per ser fill d'una persona assassinada per ETA, una tràgica conseqüència que atorgaria a Kiko Rivera drets especials.

Els Cariñanos neguen que Kiko Rivera sigui de la família

S'ha parlat molt de la semblança física entre el doctor Cariñanos i Kiko Rivera, però la família del doctor assegura que el DJ no és el seu fill. Els Cariñanos sempre s'han mantingut allunyats de la premsa rosa i dels rumors que corren sobre la relació del doctor amb Isabel Pantoja. De fet, la família Cariñanos assegura que el doctor «no era amic d'Isabel. L'única relació que tenien era professional, anterior al seu matrimoni amb Francisco Rivera».