rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Surt a la llum una suposada filla secreta de Gema López, després de la seva ruptura sentimental

Es tractaria d'Aura Molinero López
Gema López en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Continuen sorgint noves notícies sobre la ruptura sentimental de Gema López amb el que va ser la seva parella, Antonio Pardo. De fet, el succés ha tingut un especial ressò en la crònica social del nostre país, ja que la col·laboradora de 'Sálvame' sempre ha volgut mantenir en secret la seva vida privada. Un detall amb què es diferencia de la resta de col·laboradors de 'Sálvame', i d'altres programes del cor. 

 

Hem de recordar que no va ser ella, sinó Gustavo González qui va filtrar la notícia sobre la separació. Tal com va afirmar el periodista Jordi Martín a 'Sálvame', González va decidir fer-ho per desviar una mica la pressió mediàtica sobre el seu divorci, i la polèmica relació amb María Lapiedra. Ara bé, Gema ha sabut esquivar aquest succés, i ha continuat amb la seva vida normal, a diferència del que li ha passat a Gustavo. 

 

 

Un secret molt ben guardat

Tal com assegura 'El Español Jaleos', la separació de Gema López d'Antonio Pardo no és, ni de lluny, recent, ja que podrien haver passat fins i tot nou mesos des que van decidir posar fi a la relació. Ara bé, una vegada més, el gran desconeixement que hi ha al voltant de la col·laboradora, i la seva poca exposició mediàtica van evitar que sortís a la llum. Alguns s'atreveixen a assegurar que, si Gustavo hagués callat, la notícia continuaria sent un secret a hores d'ara. 

 

Una segona filla amagada?

Ara bé, més enllà d'això, el mitjà citat s'ha trobat amb una nova sorpresa, en intentar treure més informació sobre la separació. I és que, removent els detalls de la ruptura, els periodistes s'han trobat amb una «filla fantasma» de Gema, que fins ara ningú coneixia. 

 

A la mateixa pàgina de Viquipèdia de la col·laboradora es podia llegir el nom d'Aura Molinero López, com a suposada segona filla de Gema. El que passa és que l'única filla que es coneix que tingui es diu Nadia, i en ser preguntada sobre aquesta segona, la seva única resposta va ser un somriure. En aquests moments, però, la informació sobre aquesta suposada filla ja ha desaparegut de la pàgina. 

 

Amb tot, Gema López continua en la seva línia, i es nega a parlar sobre la seva separació. Tot i això, també ha negat una suposada clàusula amb Telecinco, semblant a la que tenen Gustavo González o Lydia Lozano, perquè els seus companys de feina no parlin de la seva vida privada. 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris