URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Surt a la llum el vídeo de l'última festa del culpable de l'explosió de Premià

L'home estava ballant ebri en un bar

 

Després de descobrir-se els motius de l'explosió d'un pis a Premià de Mar, que ha resultat ser un crim masclista, ara ha sortit a la llum un vídeo del culpable hores abans que perpetués l'assassinat. Aquella nit Chema va veure el partit del Barça contra el Leganés al bar El Celler, on diversos clients expliquen que va consumir quatre o cinc cerveses. En aquest establiment parlen bé d'ell. Asseguren que era un «bon home» i que bevia «bastant» però que sempre pagava. Tot i que no tots els locals opinen el mateix sobre ell, ja que la propietària del bar Deportivo li va prohibir l'entrada fa quatre anys per causar una baralla amb altres clients.

Però Chema no va acabar la nit en aquest bar. Abans de tornar a casa i provocar l'explosió va passar per El Raconet, un altre local al qual anava sovint. En aquest vídeo se'l pot veure ballant sense de manera eufòrica i sense gaire coordinació dins del local. L'home presenta signes evidents d'estar ebri i cap dels clients podria imaginar que després d'aquest espectacle seria capaç de fer el que va dur a terme hores després.

 

Un dels testimonis ha explicat a El Periódico que abans de marxar del bar li va dir: «Aquesta abraçada que et faig és l'última, la liaré». El client li va respondre que s'ho prengués amb clama perquè «tenia una dona que valia molt» i Chema li va respondre que «de portes endins, les coses no són el que semblen». Tot i aquestes paraules, no van imaginar que pogués estar planejant una explosió per matar la seva dona i també a ell, que va morir dues setmanes després a causa de les ferides.