Surten a la llum imatges que relacionen Chabelita amb Tito Cabrera

En un inesperat gir, més propi de serials televisius, existeixen rumors que relacionen sentimentalment la filla d'Isabel Pantoja amb el germà de Techi

Imatge d'arxiu de Chabelita | Cedida

Nova pàgina del gran serial entre les famílies Pantoja i Cabrera. Les connexions de les dues famílies són innombrables. Techi Cabrera va sortir durant un temps amb Kiko Rivera i després es va acabar casant amb Alberto Illa. Ara, en un inesperat gir més propi d'un serial llatinoamericà que de la realitat, existeixen rumors que relacionen sentimentalment a Chabelita amb Tito Cabrera, el germà de Techi. Aquesta inesperada connexió amplia les relacions de serial d'aquestes dues famílies, que semblen tenir un destí que s'entrecreua constantment.

El nom dels Cabrera va saltar als mitjans de comunicació per la seva connexió amb els Quer, els pares de Diana, ja que Fausto, el patriarca del clan, és molt amic de la mare. Segons informa 'Vanitatis', el rumor sobre la possible relació entre Chabelita i el fill dels Cabrera va sorgir a partir dels vídeos amb ella que ell mateix ha publicat a les xarxes socials. Chabelita sembla sentir-se «molt bé» amb el germà de qui havia de ser la seva cunyada, segons ha comentat el seu entorn més proper.

En el vídeo, els dos joves apareixen en el mateix cotxe i, en un moment concret es fan un petó. Fins i tot se sent a la jove dient-li a Tito que pugi el vídeo «perquè ho vegi qui ell ja sap». Només el temps dirà si el seu idil·li amb un dels Cabrera segueix endavant o si és simplement una venjança adolescent contra el seu ex, Alejandro Albalá.


Comentaris

envia el comentari