URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Surten a la llum les imatges de la baralla d'Aída Nízar i el marit d'Irma Soriano en què van acabar expulsats

Els regidors de 'GH VIP 5' van haver d'intervenir-hi
Esbroncada entre Aída Nízar i Mariano | Cedida

 

La setmana passada el marit d'Irma Soriano i Aída Nízar protagonitzaven un dels moments més sonats de ‘Gran Hermano VIP 5’. Tots dos van participar de la baralla en què van haver d'intervenir els regidors del plató, que van decidir expulsar-los. Quan van tornar a emetre la connexió al plató, Jordi González va comunicar que ni Aída Nízar ni Mariano hi eren perquè portaven una estona amb una tibant discussió que ningú no podia detenir. El programa va decidir no emetre cap imatge de l'enganxada.

Fins avui, no havia sortit a la llum gaire informació sobre els fets ocorreguts. Segons Aída, Mariano la va agredir, suposadament amb un cop amb la mà. «L'agressivitat d'aquest individu, que és capaç d'aixecar-me la mà, és el motiu pel qual no l'han deixat tornar a plató i a mi sí. Dilluns que ve quedarà presentada la denúncia per aquest incident», afirmava.

 

Malgrat que les imatges no van ser recollides per les càmeres de Telecinco, ara ‘Vanitatis’ ha publicat en exclusiva unes fotografies instantànies que capturen el tens moment i que demostren que tots dos van estar involucrats en la discussió. A més, en una de les imatges es pot veure el regidor intentant evitar que les coses anessin a pitjor i es veu com agafa a Aída del braç.

 

Baralla entre Aída Nízar i Mariano | Cedida

 

Baralla entre Aída Nízar i Mariano | Cedida