IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Tots els detalls sobre la misteriosa Ambrosia, suposada amant d'Antonio Tejado

Enriqueta Ambrosia ha reconegut que va mantenir un idil·li amb el col·laborador mentre aquest encara estava amb Candela Acevedo

Ambrosia va ser una presumpte amant d'Antonio Tejado
Ambrosia va ser una suposada amant d'Antonio Tejado | TELECINCO

El concursant de ‘GH DÚO’ Antonio Tejado no deixa d’estar al centre de totes les notícies que estan succeint tant dintre de la casa de Guadalix, com fora. Mentre ell gaudeix del concurs aliè a les polèmiques que estan sorgint, a l’exterior comencen a sortir presumptes amants que hauria tingut durant la seva relació sentimental amb Candela Acevedo, que va entrar amb ell al ‘reality’ com a parella del concurs.

 

Tejado i els seus fronts oberts

Antonio Tejado, protagonista innegable d’aquesta edició de Gran Hermano, està al centre de tots els batibulls dins la casa, però fora, l’esperen també molts fronts oberts als quals s’haurà d’enfrontar quan surti del concurs. Un d’ells és la suposada amant, anomenada Ambrosia, que acaba de sortir a la llum pública afirmant que va mantenir un afer amb ell mentre aquest estava amb Candela.

 

Antonio Tejado viu el seu concurs aliè a tot el que s'està explicant fora de la casa
Antonio Tejado viu el seu concurs aliè a tot el que s'està explicant fora de la casa | TELECINCO

 

 

Candela, que ja havia sentit alguns rumors sobre aquest assumpte amb anterioritat, li va retreure a Antonio Tejado el seu afer amb la tal Ambrosia quan va entrar a la casa de Guadalix durant la repesca. Davant de l’acusació, Tejado va riure descontroladament i va negar rotundament el rumor.

Un cop Candela va tornar al plató, i per embolicar més la troca, va ser Jorge Javier qui es va dedicar a negar la notícia afirmant que amb qui hauria estat deslleial Tejado seria amb una noia que es deia Apolonia Lapiedra, i no amb la tal Ambrosia.

 

Candela tenia raó

La veritat però, sempre acaba sortint a la llum. De la mà de ‘El programa de Ana Rosa’, coneixíem la verdadera identitat d’Ambrosia, i tots els detalls de la relació que havia mantingut amb Tejado.

 

Ella es diu Enriqueta Ambrosia i procedeix de Guinea Equatorial; tal com ha confirmat al programa d’Ana Rosa Quintana, es va trobar diverses vegades amb el col·laborador a qui va conèixer a Sevilla, en una recepció d’hotel. Ella era conscient que Tejado mantenia una relació sentimental amb Candela, però això no va ser cap impediment per frenar-la, ja que, tal com ha declarat, Antonio li va agradar des del primer moment.

 

Ambrosia assegura aue ha vist a Tejado més d'una vegada
Ambrosia assegura que ha vist a Tejado més d'una vegada | TELECINCO

Tot i això, ha explicat que no van mantenir una relació seriosa, sinó més aviat trobades sexuals esporàdiques tant a Sevilla com a Madrid. També ha recordat que l’última vegada que es van veure fa ser ara fa quasi un any, quan ell i Candela encara estaven junts. Veurem si aquestes declaracions perjudiquen o no al concursant, que està a la corda fluixa, pendent de la decisió del públic sobre si ha d’abandonar la casa o no.


Comentaris

envia el comentari