Albert Rivera amb rostre seriós en una fotografia en primer pla a la sala de premsa del Congrés dels Diputats

Surten a la llum les fotos més explosives d'Albert Rivera amb Aysha Daraaui, ex de TV3

Albert Rivera ha estat enxampat en una actitud, almenys, sorprenent

Albert Rivera està solter i intenta refer la seva vida després de quatre anys al costat de Malú, amb qui té una filla. Aquesta solteria l'ha portat a posar-se al focus mediàtic, després dels rumors que estava tenint un nou idil·li. El seu entorn ho ha negat, però ara l'expolític català ha quedat en evidència.

L'advocat de Barcelona avui és portada de revista perquè ha estat enxampat en una actitud que, com a mínim, deixa caure que té una amiga especial. Sí, perquè les fotos deixen molt clar que entre el català i Aysha Daraaui hi ha més que una simple cordialitat. Davant aquestes imatges, la seva ex haurà quedat perplexa amb total seguretat.

Albert Rivera: les imatges més explosives

Albert Rivera, especialment des que va deixar la política, ha intentat mantenir la seva vida privada tan allunyada com ha pogut de la premsa. Per això, s'ha sabut molt poc de la seva relació amb Malú i, fins i tot, de la ruptura. Una separació que, malgrat tot, els fa tenir un cert contacte per la petita que tenen en comú.

Tanmateix, estar solter ha fet que la premsa el segueixi per veure si l'amor ha tornat a trucar a la seva porta. I les alarmes van saltar fa uns dies quan el van enxampar abraçant-se a Aysha, una jove de 35 anys que és coneguda per la seva feina a sèries com ara El inocente.

El cercle íntim del barceloní va desmentir ràpidament que tingués cap relació. Fins i tot, la mateixa actriu també ho va negar públicament. Ara bé, les fotos que s'han publicat avui semblen indicar que no diuen tota la veritat.

Muntatge de fotos d'Albert Rivera i l'actriu Aysha Daraaui.
El català és avui portada amb Aysha Daraaui. | Europa Press

Rivera és avui portada de la revista Lecturas, que l'ha enxampat, en exclusiva, gaudint de l'estiu amb Daraaui. La veritat és que les imatges que els han pres deixen clar que tenen més que una amistat. Com a mínim, una amistat especial, perquè els gestos i les actituds en què apareixen mostren que tenen cert grau d'intimitat.

Les instantànies que s'han publicat, i que hauran sorprès Malú, no deixen cap dubte que hi ha un vincle especial entre ells. N'és una bona mostra que, per exemple, en una apareixen fent-se una capbussada al mar mentre ella l'abraça per darrere. Tot alhora que l'actriu li passa la llengua per l'orella.

De la mateixa manera, també han vist el català veu fent fotos en 'topless' a la jove. Sense oblidar que també es mostren lluny del grup amb què estaven i, fins i tot, s'abracen dins l'aigua. Com se sol dir, una imatge val més que mil paraules.

Albert Rivera i el seu ampli bagatge sentimental

Albert Rivera no podrà amagar més, per les imatges publicades per Lecturas, que té una connexió especial amb Aysha. Això sí, pot ser que simplement s'estiguin coneixent i que no vulguin posar cap mena d'etiqueta a allò que estan vivint.

Muntatge en primer pla de Malú i Albert Rivera
El barceloní ha tingut diverses dones importants a la seva vida. | España Diario

Sigui com sigui, l'actriu ja podria sumar-se a la intensa vida sentimental que ha tingut l'expolític de Barcelona. A més de Malú, també ha estat molt important per a ell Mariona Saperas. La catalana va ser el seu primer amor, amb qui va fer el pas de passar per l'altar i hi van tenir la seva filla Daniela. Després d'aquesta, en va iniciar una altra amb Beatriz Tajuelo, amb la qual va estar gairebé quatre anys.

Aquestes han estat les dones que oficialment sabem que han estat les parelles del barceloní. Ara bé, no podem obviar que al llarg dels anys se li han atribuït altres aventures amb famoses com ara Fiona Ferrer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!