Piqué

Surten a la llum nous detalls de la ruptura de Piqué i Shakira: una 'amiga especial'

El punt de trobada entre la jove i el futbolista seria una discoteca de Barcelona

La ruptura més mediàtica de l'any està en plena ebullició, ja que cada vegada van apareixent més informacions i detalls d'aquesta sonada història d'amor o, millor dit, desamor, engany i deslleialtat.

Des que els protagonistes van oficialitzar, dissabte passat, el trencament definitiu de la relació, els mitjans de comunicació s'han fet eco de tota mena de notícies relacionades amb aquest tema. Tothom vol saber-ne més i més.

Ja feia mesos que la relació de la parella estava en el punt de mira, ja que s'havia pogut veure al jugador blaugrana passar dies i nits al seu antic pis de solter de la ciutat comtal. Tots sabem que, quan algú és famós, les parets tenen ulls i orelles.

Així, ha sortit a la llum que el capità del Futbol Club Barcelona hauria sigut infidel a la cantant colombiana amb una jove d'uns 20 anys aproximadament i no només això, sinó que tal com informen les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez a El Periódico, se sabria el lloc on s'hauria produït dita infidelitat. 

Una discoteca de Barcelona

D'aquesta manera, la suposada deslleialtat, hauria tingut lloc en un bar musical situat al carrer Tuset de la ciutat comtal anomenat 'La Traviesa'. Fins hi tot el nom li va que ni pintat. Però, a més, les periodistes que han donat la notícia, les quals es fan anomenar 'mamarazzis', afirmen que la jove treballaria en aquest mateix local de cambrera.

També diuen que des que la noia i el futbolista es van conèixer, s'haurien vist en diverses ocasions en aquesta discoteca convertint-se, així, en el seu punt de trobada. 

Les informacions van més enllà i la catalana dedicada a la premsa del cor, Laura Fa, fa un pas més, afirmant que sap el nom de la noia per la qual Piqué i Shakira estarien posant fi a la seva relació.

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

El nom començaria per la lletra: C

El Periódico, no ha revelat el nom sencer d'una de les protagonistes d'aquest entramat, entenem que per preservar la seva identitat, ja que la jove no formaria part del món públic en ser una persona totalment anònima.

Per últim, i com a gota que fa vessar el vas, Vázquez i Fa han afirmat que la noia hauria eliminat el seu compte d'Instagram en veure's descoberta. Caldrà esperar per veure com avança tota aquesta història. Ben segur que encara queden molts més capítols per descobrir.