Ana Obregón i Susana Urribari

Susana, la dona que segueix evitant que Ana Obregón faci una bogeria

Susana Uribarri ha estat un suport fonamental per a Ana Obregón

Ana Obregón és una de les dones més importants de la televisió espanyola des de fa anys. La seva manera d'actuar, captivar l'opinió pública i ser un exemple a seguir l'han convertit en una de les dones més estimades al nostre país.

Segur que recordes 'Ana y los siete', la famosa sèrie que es va convertir en un 'boom' durant anys. També t'haurà vingut al cap les famoses portades de les revistes del cor que protagonitzava cada estiu.

Els seus posats en banyador i biquini a la platja es convertien en els protagonistes dels programes de televisió del cor. Per no parlar de les relacions més cridaneres.

Primer pla d'Ana Obregón.
Ana Obregón ha esdevingut una figura molt important per a l'opinió pública d'Espanya. | GTRES 

Fer especial esment al seu festeig de més de set anys amb Darek, el model polonès, així com a la seva relació Alessandro Lequio. Aquesta última la més especial per a Ana Obregón.

D'aquella relació, que li va portar algun maldecap davant l'opinió pública, va néixer el seu fill Alessandro.

Els sotracs de la vida d'Ana Obregón

Amb el petit va crear un vincle molt especial, el mateix que Ana manté amb els seus pares des de ben petita. L'actriu va cuidar el seu petit amb molt d'afecte, i sempre li dedicava temps i atenció.

La relació entre tots dos era tan especial que la mort d'aquest a causa d'un càncer va commoure l'opinió pública. Mare i fill eren tan estimats que no van deixar de rebre afecte quan Àless lluitava contra la malaltia.

D'això ja han passat molts mesos. Els mateixos en què Ana Obregón s'ha dedicat, a través de les xarxes socials, a recordar-ho.

L'actriu ha publicat tota mena de fotografies d'Aless, així com de textos i opinions que han deixat els seus seguidors gelats. L'amor pel seu fill, la tendresa i la malenconia es barregen amb la tristesa i els crits de desesperació d'Ana Obregón.

Per això, més d'una vegada, l'actriu ha alarmat els seus familiars i amics més propers. Aquestes publicacions demanant expressament retrobar-se amb el seu fill no encoratjava la tranquil·litat.

Tanmateix, Ana Obregón intenta refer-se cada dia dels cops que li ha donat la vida. Afortunadament, encara que no fa gaire va morir la seva mare, compta amb el suport dels seus familiars i amics més propers.

Entre ells, a més del seu pare, a qui vol amb bogeria, hi ha Susana Uribarri. La dona que podria anomenar-se com l'ombra d'Anna.

Així és Susana Uribarri, l'ombra d'Ana Obregón

Si hi ha hagut algú que ha ajudat Ana Obregón, sens dubte aquesta és Susana Uribarri.

Obregón s'ha refugiat aquests mesos a casa seva, la de Madrid, primer la de Mallorca, després. Així mateix ho explicava ella en conversa amb el mitjà de comunicació El País .

«He estat al seu costat, encara que fos en ànima. Parlava amb ella, l'escoltava trencada, sense parar de plorar i necessitava que això s'acabés», explica.

«Tanta gent ha tingut pèrdues el 2020 que s'hi identificaran. És la dona perfecta», explicava.

Assegura a més que li va costar molt convèncer l'Anna perquè sortís d'aquell forat on estava ficada. «Ana, no pots continuar així. Álex estaria orgullós de veure la seva mare treballant, i des de la seva estrella t'ho agrairà».

Una relació de fa anys

Tot i que entre elles hi va haver una parada de set anys quan Ana Obregón va mantenir una relació sentimental amb Darek, la seva relació professional és envejable. Només unes setmanes després d'aquesta ruptura, totes dues van decidir reprendre la relació.

Va ser el 2016 quan ho van arreglar tot. Des de llavors Ana Obregón i Susana són inseparables.