Susana Ruiz de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' es despulla a 'Interviú' per una bona causa

Ha explicat que el seu amor per Christian López és «real» i que a 'MYHYV' «només busquen el xou»
Portada de la revista 'Interviú' amb Susana Ruiz | Interviú

 

No és la primera protagonista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que es despulla per a la portada de la revista 'Interviú', però aquesta vegada Susana Ruiz ho ha fet per una bona causa, i és que la parella de Christian López reclama el dret d'alletar en públic, un gest d'allò més quotidià i tendre que molts consideren com una falta de respecte. A més, s'ha convertit en la primera dona que surt al costat del seu nadó a la portada de la revista: «Amb la meva portada i aquest reportatge vull reivindicar el dret que tenim totes les mares a donar el pit a qualsevol lloc, lliurement, com s'ha fet sempre, sense sentir-nos assenyalades, jutjades o insultades», assenyala en declaracions que recull 'Fórmula TV'

«Amb els temes tan greus que patim com el maltractament contra la dona, ens hem d'escandalitzar per donar el pit a un bebè?», assegura l'andalusa. També confessa que des que va donar a llum a Zoel, fa escassos mesos, ha engreixat uns deu quilos, tot i que es troba perfectament còmoda amb el seu cos: «Estimo el meu cos, perquè les corbes són més boniques quan hi són per tenir un nadó».

 

Finalment declara que quan el seu fill pugui portar els anells, té previst casar-se amb la seva parella. Susana va entrar al programa com a pretendenta de Leo Cámara, tot i que al final va començar una llarga relació amb Christian López. «El nostre amor és bonic i real, i això no els interessa. Només busquen xou, i nosaltres no ens rebaixem a jocs ni a manipulacions per diners», declara Susana.

 

Portada a Interviú de Susana Ruiz | Interviú