Susanna Griso canvia radicalment de look

La presentadora dels matins d'Antena 3 començarà aquesta temporada amb diverses novetats, entre elles, el seu nou pentinat

Look anterior de Susanna Griso. | Vanitatis.

 

La presentadora dels matins d'Antena 3, Susanna Griso, començarà aquesta temporada amb diverses novetats, entre elles, el seu nou pentinat. La presentadora oferirà un look al més pur estil «pixie», un tall que pots portar de moltes formes. Curt amb els cabells dels costats més llargs per poder fer diferents pentinats o els costats i el clatell més curts. Aquesta última forma és la més comuna i afavoridora, ja que la part davantera dóna més joc, podent portar el serrell llarg o curt i asimètric.

Recreació del nou look de Susanna Griso. | Vanitatis.

A més, la cadena principal d'Atresmedia ha decidit ampliar l'horari del programa. Ho ha fet per davant. És a dir, des de dilluns, el programa que condueix Susanna Griso avança el seu horari mitja hora. Aquesta serà la segona vegada en la seva història que el format d'actualitat dels matins d'Antena 3 modifica el seu horari en una clara estratègia per avançar-se a la competència i guanyar així un major seguiment.


Comentaris

envia el comentari