Susanna Griso celebra el seu aniversari amb la neboda de Joan Carles I

María Zurita i la presentadora mantenen una gran amistad des de fa temps

Susanna Griso en el plató d''Espejo Público'
Susanna Griso en el plató d''Espejo Público' | Antena 3

La presentadora Susanna Griso viu un dels seus millors moments, sobretot d’ençà que la seva filla adoptiva Dorcette viu amb ella. En els últims dies, se la va poder veure per Tarragona, concretament a l’Ametlla de Mar, població on van poder nedar entre tonyines vermelles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tunatour #tarragonaturisme #moltrecomanable

Una publicación compartida de Susanna Griso (@susannagrisooficial) el

Però en els últims dies, la periodista ha estat notícia perquè acaba de complir 49 anys. Susanna a més de rebre múltiples felicitacions, com les dels seus companys de programa, va celebrar aquell dia amb una persona molt especial per ella, la seva amiga María Zurita, neboda de Joan Carles I.  

Un coulant de xocolata per acabar el dinar

Fa molts anys que la presentadora d’‘Espejo Público’ i Zurita mantenen una gran amistat. Totes dues han donat mostres de la seva bona relació a les xarxes socials, i en un dia tan especial com l’aniversari de Griso van compartir unes imatges de la seva celebració.

Imatge de Susanna Griso abans de bufar l'espelma
Imatge de Susanna Griso abans de bufar l'espelma | Instagram

Les dues amigues van dinar plegades i Zurita va gravar unes imatges del moment que va publicar en el seu compte d’Instagram. En aquestes es pot veure com Susanna acaba bufant una espelma en un apetitós coulant de xocolata.  

María Zurita mare amb 42 anys

Un dels motius que segurament més les ha unit durant els últims mesos és que les dues han augmentat la família recentment, i ho han fet no sense patiments. Coneguts són els greus problemes que va tenir Susanna Griso per adoptar la seva filla Dorcette. Però és que María Zurita va veure com el seu primer fill va néixer de forma prematura

Ella sabia que afrontava un embaràs d'alt risc, ja que té 42 anys. El que no esperava és que hagués de passar les seves primeres hores a l'UCI i que el realment, en molts moments, els metges van patir per la vida del seu fill Carlos


Comentaris

envia el comentari