Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Susanna Griso maquillada i somrient mirant a càmera

Susanna Griso confirma els rumors sobre la seva nova vida privada

Susanna Griso està travessant un canvi en la seva vida personal

Susanna Griso és una de les periodistes més conegudes a Espanya. Des de fa més de 15 anys, la catalana es disputa contra Ana Rosa Quintana l'anhelat títol de La reina dels matins.

Durant tots aquests anys, la periodista ha estat al capdavant del programa Espejo público informant, cada dia, dels darrers esdeveniments que succeeixen dins i fora del nostre país.

Primer pla de Susana Griso
Susanna Griso porta treballant des de fa més de 15 anys | GTRES

Tot i que ara està passant per un dels seus millors moments, professionalment parlant, Susanna Griso no pot dir el mateix de la seva vida sentimental. L'octubre del 2021, la presentadora va començar una relació amb el financer Joaquín Güell, però el seu amor no ha durat gaire.

Ara, i encara recuperant-se d'aquesta ruptura, Griso ha confessat una dada de la seva vida personal que ve molt bé en aquesta temporada de l'any que estem a punt de començar.

Susanna Griso canvia de gustos

Susanna Griso sempre se l'ha conegut com una persona amb molta naturalitat davant de les càmeres. A la presentadora no li ha importat mai compartir amb els seguidors d'Espejo público alguna dada de la seva vida privada.

El 24 de març passat, la presentadora del programa matinal d'Antena 3 va fer una sorprenent confessió que va fer que tots els seus companys riguessin.

I és que aquesta coneguda periodista no només ha començat una nova etapa a la seva vida personal, sinó que, a més, ha assegurat que els seus gustos amb el menjar han canviat del tot.

Susanna Griso a la televisió
Susanna Griso explica una curiosa anècdota de la seva vida personal. | Antena 3

Susanna Griso i la resta de col·laboradors del programa estaven parlant dels darrers esdeveniments de l'actualitat, entre els quals hi ha la invasió d'Ucraïna, les pujades dels preus o la vaga de transportistes.

I, encara que no són temes amb què es pugui fer broma, la presentadora d'Atresmedia va confessar que, des de fa uns anys, la seva opinió sobre unes postres coneguts havia canviat radicalment.

Un equip d'Espejo público va anar cap a una pastisseria del centre de Madrid per conèixer, de primera mà, com estaven vivint ells l'escassetat d'oli de gira-sol al mercat espanyol.

I és que aquest ingredient tan bàsic és fonamental per fer un producte típic «d'aquestes dates tan assenyalades de l'any». S'acosta la Setmana Santa i, com és tradició al nostre país, els comerços ja han començat a vendre la seva estrella dolça de la temporada: les torrijas.

Per sort per a aquesta pastisseria, la falta d'aquest producte no els ha suposat cap problema. Antonio Pérez, encarregat de l'establiment, va dir a Susanna Griso que a la seva recepta no s'utilitza oli de gira-sol, sinó d'oliva.

Amb intenció de trencar la tensió de l'ambient, la periodista va fer una broma a l'entrevistat. «Bé, jo és que sempre em repeteixo... En fi, si vols portar-nos una safata, seran molt benvingudes aquestes torrijas a la propera pausa publicitària».

Primer pla de Susanna Griso.
Susanna Griso ha canviat de gustos. | GTRES

A més, Griso va aprofitar l'ocasió per fer una confessió sobre la vida privada. Segons la presentadora, els gustos han canviat molt amb el pas dels anys. «És que fixa't, jo cada cop sóc més llaminera».

Després de confessar aquesta dada, el convidat li va preguntar si preferia les llesques amb canyella o sense per enviar-li una safata. «M'agraden totes», va dir Susanna Griso sense pensar-s'ho dues vegades.

A més, la conductora va compartir amb tot el públic una curiosa anècdota. I és que, encara que ara es torna boja amb aquestes postres, la veritat és que això no va ser sempre així.

«Jo amb la torrija he evolucionat perquè de petita no m'agradaven», va explicar Susanna Griso abans de justificar-se. «No m'agradava veure el pa com mullat i ara em tornen boja».