Foto de Susanna Griso somrient i mirant a càmera en un photocall.

Susanna Griso destapa un secret a veus sobre el fill d'Ana Obregón

Susanna Griso posa sobre la taula un delicat debat

Susanna Griso no ha tingut cap problema a compartir amb tots els seguidors d' 'Espejo Público', el secret de domini públic que ha sortit a la llum en relació amb la inesperada maternitat subrogada d'Obregón.

Aquest mateix dimecres, el planeta sencer s'ha quedat sense paraules en veure les imatges sorprenents que ha publicat, en exclusiva, la revista ¡Hola! a la portada del seu últim número.

Susanna Griso
Susanna Griso parla de la inesperada maternitat de l'actriu | ANTENA 3

Gràcies a aquesta capçalera, Susanna Griso i la resta de la població han pogut veure la biòloga sortint d'una coneguda cínica de Miami amb el nadó als braços. Després de tota la polèmica que s'ha generat arran d'aquestes instantànies, ha estat la mateixa actriu la que s'ha volgut pronunciar públicament. «Ens han enxampat! Ha arribat una llum plena d'amor a la meva foscor. Ja no tornaré a estar sola mai», ha escrit al seu compte d'Instagram.

Ara, i després de conèixer les primeres paraules d'Ana, Susanna Griso ha aprofitat l'última emissió d' 'Espejo Público' per posar el focus sobre la possible raó que ha pogut portar la famosa a fer aquest important pas.

I és que, són molt els rumors que s'han generat al voltant d'aquest polèmic i delicat tema. Però, sens dubte, el que ha ressonat amb més força està directament relacionat amb Aless Lequio.

Susanna Griso parla sobre el possible pare del nadó

Susanna Griso i la resta de col·laboradors d' 'Espejo Público' han dedicat gran part de la seva última emissió a comentar la polèmica maternitat per gestació subrogada d'Obregón amb 68 anys.

I és que, després de conèixer alguns detalls sobre aquest tema, unes de les principals incògnites que s'han generat estan directament relacionades amb qui pot ser el donant d'esperma al qual Ana hauria recorregut per dur a terme aquest procés.

Tot i que encara no hi ha hagut una confirmació per part de l'actriu, el programa de Susanna Griso i la resta de formats de la televisió espanyola ja han començat a especular amb la possibilitat que aquest donant hagi estat Aless Lequio.

Muntatge amb la imatge d'Ana Obregón i de Susanna Griso
Susanna Griso es pronuncia sobre el naixement de què més s'ha parlat els últims anys | Catalunya diari

Tot i haver mort el 2020 a causa d'un càncer, diverses persones apunten que el jove podria haver deixat el seu esperma congelat abans de morir. «S'especula sobre si s'ha fet un Tita Cervera. Hi ha mostres d'esperma del seu fill i aquesta seria una opció. Això és el que la seva mare aclarirà o no perquè en el cas de Tita és l'eterna pregunta», ha assegurat. Susanna Griso al matinal d'Antena 3.

Per la seva banda, Pilar Eyre també ha volgut donar la seva opinió sobre aquest secret de domini públic: «Hi ha un rumor, el donant potser era algú molt especial del que Ana volia tenir un descendent». L'escriptora considera que, «quan el teu fill ha mort i tens la possibilitat de tenir un fill del teu fill, potser això està per sobre de tot».

Tot i ser un tema complex i polèmic a parts iguals, la companya de Susanna Griso ha optat per no atacar Obregón perquè, segons ella, pot arribar a entendre pel que està passant.

I és que, quan tenia 37 anys, Pilar Eyre es va quedar embarassada gràcies a la reproducció assistida. «És un tema molt complex. S'entén el dolor d'una mare que ha perdut el seu fill fa tres anys[…]No em vull ficar amb ella», ha assegurat la comunicadora.

Imatge de Carmen Lomana
Carmen Lomana també ha volgut donar la seva opinió | GTRES

Susanna Griso no ha estat l'única que s'ha volgut pronunciar públicament sobre totes les especulacions que s'han generat sobre aquest tema. Durant la seva última intervenció a 'Espejo Público', Carmen Lomana ha arribat a la conclusió que l'actriu està utilitzant la seva filla per omplir «aquest buit tan gran» que va deixar Aless Lequio.

«Humanament, l'entenc i si això la fa feliç… Però cal pensar en aquesta nena. Quan Ana tingui 80-85 anys, tindrà una filla adolescent i, per molt bé que estiguis, els anys et pesen i hi ha una gran diferència generacional».