Susanna Griso

Susanna Griso acosegueix 'entrar' en directe a 'El programa de Ana Rosa'

Joaquin Prat l'ha saludat

Des de sempre ha sigut coneguda la competència que hi ha entre 'El programa de Ana Rosa' i 'Espejo Público'.  El matinal d'Antena 3 intenta aconseguir les audiències que té Telecinco però Susanna Griso encara està molt lluny d'atrapar els números d'Ana Rosa Quintana.

Avui mateix s'ha viscut un peculiar succés entre aquests dos programes rivals. Tot ha començat durant la roda de premsa que ha fet aquest matí Rocío Carrasco per presentar 'Que no daría yo por ser Rocío Jurado'.

Com que no acostuma mai a aparèixer i voler parlar en públic, els mitjans han aprofitat per preguntar-li coses sobre la seva vida privada, inclús alguns programes han intentat posar-li l'auricular perquè des de plató poguessin fer-li una breu entrevista improvisada.

Ha sigut en aquest moment quan ha passat una cosa molt curiosa. Mentre la filla de Rocío Jurado estava connectada amb Telecinco, s'ha sentit a la reportera d'Antena 3 dir-li «Susanna Griso et vol saludar». En aquell moment, Rocío Carrasco ha preguntat: «Susi, on estàs? Quina és la càmera de Susanna?». Evidentment, totes aquestes frases intercanviades s'han sentit des de la cadena rival.

Joaquin Prat saluda Susanna Griso en directe

En aquell moment era Joaquín Prat qui estava al capdavant de la secció i ha aprofitat per, de la forma més natural possible, enviar-li una salutació a la seva companya de professió: «Una salutació, Susanna!».

També et pot interessar...