ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Susanna Griso fa pública la primera fotografia amb la seva filla adoptiva

La presentadora catalana d'Antena 3 acaba d'adoptar una nena de Costa d'Ivori

Susanna Griso en los premios Ondas
Susanna Griso ha adoptat una nena africana i ha estat felicitada a les xarxes | Semana

Susanna Griso travessa un dels moments més dolços i especials de la seva vida. La presentadora catalana d''Espejo Público' acaba de ser mare per tercera vegada, tot i que en aquesta ocasió ha optat per adoptar una nena de Costa d'Ivori. Una adopció que, segons ella mateixa confirmava, havien estat esperant un total de vuit anys.

Fa relativament poc, doncs, que la periodista i el seu marit —el també periodista, Carles Torras— van recollir la petita. Tot i això, Griso i Torras havien mantingut un secretisme acaparador en relació a la figura de la nena, fins que avui la mateixa Susanna ha optat per publicar una imatge amb la seva nova filla

Susanna Griso mostra la seva filla a Instagram

Griso s'ha servit del seu Instagram per mostrar a tothom la imatge de la seva menuda. Tot i que només se'ls pot veure les mans, la presentadora d''Antena 3 no s'ha estat de res i ha 'presumit' d'allò més, de la petita.

El fet, però, és que la periodista vol preservar la intimitat de la nena. Quelcom que ja ha fet anteriorment amb els seus dos fills: Jan, de 15 anys; i Mireia, de 12.

 

Tanto tiempo buscándonos. #maternidad

Una publicación compartida de Susanna Griso (@susannagrisooficial) el

A la fotografia en qüestió s'hi pot veure la mà de la periodista i, damunt d'aquesta, la maneta de la nena. Una imatge molt tendra que Susanna ha apuntalat dient: «Tant temps buscant-nos. #maternitat».

La publicació ha tingut un enorme ressò a Instagram i la imatge ja compta amb més de 5.000 'likes'. Així mateix, la xarxa s'ha omplert de comentaris d'enhorabona. 


Comentaris

envia el comentari