rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susanna Griso fa pública la primera fotografia amb la seva filla adoptiva

La presentadora catalana d'Antena 3 acaba d'adoptar una nena de Costa d'Ivori
Susanna Griso ha adoptat una nena africana i ha estat felicitada a les xarxes | Semana

 

Susanna Griso travessa un dels moments més dolços i especials de la seva vida. La presentadora catalana d''Espejo Público' acaba de ser mare per tercera vegada, tot i que en aquesta ocasió ha optat per adoptar una nena de Costa d'Ivori. Una adopció que, segons ella mateixa confirmava, havien estat esperant un total de vuit anys.

 

Fa relativament poc, doncs, que la periodista i el seu marit —el també periodista, Carles Torras— van recollir la petita. Tot i això, Griso i Torras havien mantingut un secretisme acaparador en relació a la figura de la nena, fins que avui la mateixa Susanna ha optat per publicar una imatge amb la seva nova filla

Susanna Griso mostra la seva filla a Instagram

Griso s'ha servit del seu Instagram per mostrar a tothom la imatge de la seva menuda. Tot i que només se'ls pot veure les mans, la presentadora d''Antena 3 no s'ha estat de res i ha 'presumit' d'allò més, de la petita.

 

El fet, però, és que la periodista vol preservar la intimitat de la nena. Quelcom que ja ha fet anteriorment amb els seus dos fills: Jan, de 15 anys; i Mireia, de 12.

 

 

 

 

A la fotografia en qüestió s'hi pot veure la mà de la periodista i, damunt d'aquesta, la maneta de la nena. Una imatge molt tendra que Susanna ha apuntalat dient: «Tant temps buscant-nos. #maternitat».

 

La publicació ha tingut un enorme ressò a Instagram i la imatge ja compta amb més de 5.000 'likes'. Així mateix, la xarxa s'ha omplert de comentaris d'enhorabona. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris