IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Susanna Griso honra la seva difunta mare amb un altre homenatge a les xarxes socials

Es tracta d'un dibuix de la seva filla dedicat a la seva àvia

El dibujo de Noa
El dibuix de la filla de Susanna | Instagram

Susanna Griso es va enfrontar fa poc a un dels majors revessos de la seva vida: la pèrdua de la seva mare, a qui ja li va dedicar un bonic homenatge a les xarxes socials en compartir una fotografia de la seva joventut. Va morir per culpa d'una recaiguda, després d'un ictus que havia patit feia uns anys, i deixava la família completament devastada.

  

  

  

  

Susanna va compartir la imatge en el seu compte d'Instagram i afegia les següents paraules: «Adéu àvia», que escrivia a manera de comiat. La tendra imatge ha provocat quantitat de comentaris de suport, entre els quals es podien llegir: «Molt ànim, maca», «records que mai s'han de perdre» i «preciós», entre molts altres.

Diversos homenatges i dedicatòries a les xarxes socials

Aquest ha estat un de tants homenatges que la periodista li ha dedicat a la seva mare. En un altre, per exemple, compartia una fotografia de Montserrat i el seu marit, també mort, en una espècie de llac i amb un ampli somriure. En aquesta instantània escrivia «junts», en al·lusió que, per fi, tots dos s'havien reunit en el més enllà.


En una altra publicació, Susanna va publicar una fotografia del seu pare i de la seva mare en una espècie de sopar; destaca per tractar-se d'una fotografia en blanc i negre i perquè, malgrat estar parlant els dos amb persones diferents, apareixien agafades de la mà, demostrant el gran amor que es professaven. En aquesta ocasió la periodista va voler afegir, com explica 'El Español', un tros d'una cançó.Es tracta de la peça 'Els vells amants' de Joan Manuel Serrat, centrada completament en l'expressió de l'amor. L'extracte en qüestió resava: «Els seus cabells el temps ha tornat blancs. Les seves mans, nervioses i arrugades. Els seus cabells el temps ha tornat blancs, i una mica més trist la seva mirada. S'estimen com jo volgués ser estimat, (si els costums que segueixo ho permeten). Estimen com jo voldria ser estimat, quan l'esperança comença a estar seca».

Homenaje de Susanna Griso a sus padres fallecidos
Homenatge de Susanna Griso als seus pares morts | Instagram

 

Gran tristesa en el funeral

El funeral es va celebrar la tarda del passat dimarts, 22 de novembre. Al llarg de la jornada, Susanna va rebre a desenes de familiars i amics en el tanatori de Collserola, moments en els quals no va poder evitar plorar en recordar a la seva mare. Alejandra Prat i María Zurita, amigues molt properes de la presentadora, es van desplaçar fins a Barcelona per acompanyar-la en aquests difícils moments i donar-li tot el seu suport

Susanna Griso y sus familiares en el funeral de su madre
Susanna Griso i els seus familiars en el funeral de la seva mare  | CatalunyaDiari.com

 


Comentaris

envia el comentari