Pla mig de la presentadora d'Antena 3, Susanna Griso, somrient

Susanna Griso marxa molt lluny i confirma el que tothom imaginava

La presentadora gaudeix de les vacances en un destí espectacular

Igual que la resta de presentadors de televisió del nostre país, la catalana, Susanna Griso, gaudeix de les vacances. De fet, després de les eleccions generals del 23J, la catalana va començar les vacances, i no serà fins al setembre que torni a Antena 3

Un any més, Griso, serà la cara del magazín matinal de la cadena privada on es va estrenar l'any 2006. Per tant, aquesta temporada serà la seva setena al capdavant del programa, 'Espejo Público'. Com a novetat, en aquesta no tindrà la competència d'Ana Rosa Quintana, que després de 18 anys farà el salt a les tardes per presentar 'TardeAR', el nou programa de Telecinco.

Ara, després d'uns dies de silenci, la catalana ha mostrat on està gaudint de les seves esperades vacances. 

Susanna Griso sorprèn

Després de passar uns dies a Madrid treballant en la reforma de la nova mansió que s'ha comprat, ara, ha fet les maletes i ha marxat a l'altra punta del món per desconnectar i carregar les piles de cara a la nova temporada.

La presentadora presumeix de les seves vacances en el seu compte d'Instagram. Indonèsia ha estat el lloc triat per la presentadora per descansar i carregar les piles. 

A més de publicar el preciós paisatge que veuen els seus ulls, Susanna Griso ha volgut compartir una altra imatge de les seves idíl·liques vacances on ella és la protagonista. En la imatge es pot veure la presentadora molt natural i molt relaxada, rodejada de la natura i tot el seu paisatge.

Amb el cabell recollit en una espècie de cua Griso es mostra feliç i somrient. Lluny de l'aspecte amb el qual estem acostumats a veure-la, la presentadora llueix un vestit hippie: ample i còmode, ideal per passar uns dies a la naturalesa sense haver-se de preocupar pels estilismes. 

El text que acompanya la imatge deixa clar que està molt relaxada. «Om...», escriu Griso. Queda clar que no té temps a perdre en una de les meravelles del món: Indonèsia. Amb tot, la presentadora no ha deixat cap pista sobre amb qui està compartint les seves vacances. Haurem d'estar atents a les pròximes publicacions. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!