Susanna Griso, premiada amb la Medalla d’honor de Barcelona

L’Ajuntament barceloní premia la presentadora catalana per la seva tasca periodística i, en especial, per la seva cobertura dels atemptats del 17-A

Susanna Griso, a les escales de l'Ajuntament de Barcelona
Susanna Griso, a les escales de l'Ajuntament de Barcelona | Instagram

Susanna Griso ha estat premiada per l’Ajuntament de Barcelona. La periodista catalana i presentadora d’’Espejo Público’, ha rebut la Medalla d’honor de la ciutat comtal i ella mateixa ha volgut celebrar-ho a les seves xarxes socials: «Gràcies Barcelona».

El consistori barceloní ha volgut alliberar la presentadora de tota polèmica —el programa que presenta Griso a Antena 3 es caracteritza per una crítica, a vegades ferotge, contra el procés—, i per la qual cosa se li ha lliurat el prestigiós distintiu. L’Ajuntament d’Ada Colau, en aquesta mateixa línia, premia la presentadora catalana per la seva tasca periodística i, en especial, per la seva cobertura dels atemptats del 17-A.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Llegando a la entrega de les “Medalles d’honor de Barcelona”. Gràcies #Barcelona

Una publicación compartida de Susanna Griso (@susannagrisooficial) el

 

Susanna Griso, premiada a Barcelona

La periodista, nascuda a Barcelona, ha rebut el distintiu de mans de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau. No ha estat la única, però, que el consistori barceloní ha volgut premiar, ja que l’actriu Rosa Maria Sardà també consta entre les premiades per l’Ajuntament.

Griso rep la medalla a mans d'Ada Colau
Griso rep la medalla a mans d'Ada Colau | Antena 3

 

Les dones de Forn i Sánchez, entre el públic

La cerimònia, que ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, també ha comptat amb la presència de l’esportista Ander Mirambell —pilot Olímpic d’Skeleton—, o de les dones dels polítics i activistes catalans empresonats a Lledoners. En aquest cas, doncs, Laura Masvidal, la parella de Joaquim Forn; o Susanna Barreda, dona de Jordi Sánchez; també eren a la cerimònia.

Ada Colau, en aquesta línia, ha volgut tenir un detall pels presos denunciant que, segons ella, «que es troben a la presó d’una manera injusta per una situació d’excepcionalitat que encara perviu». Finalment, també cal destacar que es tracta de 25 medalles anuals, cinc de les quals s'atorguen des de l’àmbit de la ciutat i les 20 restants es decideixen a proposta oberta dels consells dels diferents districtes de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari