Pla mig de Susanna Griso

Susanna Griso: els seus fills, quants en té i totes les fotografies

Coneix els detalls de la vida personal de la periodista

Susanna Griso és una de les presentadores amb més trajectòria del nostre país. Nascuda a Barcelona, fa més de quinze anys que és la cara d''Espejo Público', el magazín d'Antena 3.

La catalana té un gran talent per la comunicació i això l'ha fet coronar com una de les presentadores més grans de la indústria. Tot i que és una persona molt reservada pel que fa a la seva vida personal, ja que mai n'ha parlat durant els seus programes, gràcies a les xarxes socials sabem una mica més d'ella i del seu entorn.

La setmana passada els vam explicar tots els detalls del seu nou xalet, situat als afores de Madrid i, ara, els revelem alguns dels aspectes més personals.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Susanna Griso i els seus fills

La presentadora és reservada en alguns dels seus aspectes més personals, però se sap que és mare de tres fills: Jan, Mireia i Dorcette, de 20, 19 i 9 anys. Els dos grans són biològics, però Dorcette és adoptada i, mentre els grans fan la seva vida, la petita Dorcette no se separa de la seva mare. 

«Avui, entre els 't'estimo', s'ha escapat un 'gràcies per adoptar-me' que m'ha emocionat. Felicitats, mares, per ser-ho de totes les maneres possibles», va compartir la periodista tot just el passat dia de la mare. 

Imatge de la Dorcette, la filla petita de Susanna Griso
Dorcette és la petita dels tres germans. | Europa Press

Encara que la periodista s'hagi separat del seu marit, continuen mantenint una bona relació pel bé dels seus fills. Griso ha descobert les dues facetes de ser mare: la biològica i l'adoptiva. El primer que la va fer mare va ser en Jan que, actualment, té 20 anys i cuida de les seves germanes. 

Imatge de Susanna Griso i el seu fill Jan
Susanna Griso i el seu fill Jan. | GTRES

Jan Torras és el primer fill que va tenir la periodista amb Carles Torras, el seu exmarit. La parella van estar junts durant 23 anys. Concretament, el desembre de 2020 van separar-se. Amb tot, el Jan és el gran dels tres germans, i tal com indica el seu pare ja és «un home». 

Lluny de la fama, el jove passa desapercebut, però no tant com voldria, i és que s'assembla molt a la seva mare. 

La mitjana dels germans és la Torras Griso és la Mireia que, actualment, té dinou anys. La jove té una retirada a la seva mare. Té els cabells rossos i és alta, com la periodista.

Imatge de Susanna Griso amb les seves filles: Mireia i Dorcette
Susanna Griso amb les seves filles. | Europa Press

Amb tot, sembla que la presentadora encara gaudirà d'uns dies més de vacances abans de presentar la nova temporada d''Espejo Público' el pròxim mes de setembre. Aquest any, com a novetat, ho farà sense competir contra Ana Rosa Quintana, que després de 18 anys farà el salt a les tardes per presentar 'TardeAR', el nou programa de Telecinco.