rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susanna Griso serà mare per tercera vegada després d'adoptar una nena a Costa d'Ivori

Un somni que es farà realitat després de 8 anys d'espera
Susanna Griso, Carles Torras i els seus dos fills, Jan i Mireia. | Cedida

 

La presentadora d''Espejo Público', Susanna Griso, es convertirà en mare, per tercera vegada, en poques setmanes. I és que la catalana es troba a Abidjan, a Costa d'Ivori, amb el seu marit, Carles Torras, i els seus dos fills, Jan i Mireia, finalitzant els tràmits pertinents d'adopció. 

 

«Estem esperant, però vull pensar que queda molt poquet després de vuit anys. L'espera es fa molt llarga», confessava la periodista a la revista 'Diez Minutos' durant la festa que Atresmedia va organitzar fa uns dies a Madrid per presentar el seu nou projecte com a productora de continguts de ficció. 

Més de 8 anys lluitant per aquesta adopció

Imatge d'arxiu de Susanna Griso. | cedida

 

De fet, Griso no presenta el seu programa matinal des del passat divendres, 20 d'abril. Tot i que, els rumors ja van començar amb l'absència de Griso al programa d'Antena 3, l'última publicació de la periodista, on apareixia al costat del seu marit i els seus dos fills al país africà, confirmava totes les teories. 

 

En aquest sentit, Susanna Griso va confirmar que aquesta adopció representa un somni que ja fa anys que persegueixen juntament amb la seva parella. Tot i que desconeix l'edat de la petita, assegura que «no és una acabada de néixer, ni tan gran com els seus fills». 

 

Finalment, i després de 8 anys lluitant-ho, la periodista, de 48 anys, viu un dels millors moments de la seva vida, després de la tràgica pèrdua de la seva mare, Montserrat Reventó, el passat mes de desembre. 

Susanna Griso i Carles Torras es convertiran en família nombrosa

Així doncs, i amb l'arribada de la petita d'origen ivorià, la família de Susanna Griso es convertirà en família nombrosa. Un esdeveniment sobre el qual, tant ella com el seu marit, «estan expectants i certament nerviosos». Tanmateix, la periodista confessa que «a casa tot està preparat des de fa anys», demostrant així la il·lusió que els fa rebre la notícia. 

 

En aquest sentit, Griso ja reconeixia, el passat estiu, el seu desig d'ampliar la família amb un membre més, assegurant que feia anys que estaven en procés d'adopció i que el tràmit s'havia complicat més de l'esperat, i Griso dubtava que acabessin rebent una resolució positiva.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris