ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

Suso Álvarez agraeix el suport rebut després de conèixer-se la mort cerebral de la seva germana

No s'havia pronunciat des que havia anunciat que s'allunyava temporalment de la vida pública

 

Suso Álvarez travessa un dels moments més delicats de la seva vida perquè la seva germana, Yara, es troba en estat de mort cerebral des de finals de juliol. Un dur cop per a l'extronista, que ha hagut de cancel·lar tots els esdeveniments i actuacions que tenia previstos, així com retirar-se de la vida pública per dedicar-se completament a la seva família. Així ho anunciava ell mateix a través del seu perfil a Instagram, on indicava que el compte romandria inactiu durant un temps i que els seus representants s'encarregarien d'aquest. No obstant això, el jove ha decidit reaparèixer per agrair el suport rebut.

«Vull agrair a tothom l'onada d'afecte i suport que he rebut, és molt gratificant i estic súper agraït», ha escrit el jove, anunciant a més que té previst recuperar properament la seva rutina: «Aviat m'incorporaré a treballar perquè falta em fa distreure'm, milions de gràcies». Una publicació esperada, ja que amb ella ofereix les seves primeres paraules després de conèixer-se la terrible notícia. Com no podia ser d'una altra manera, en poc temps la publicació s'ha omplert de missatges dels seus seguidors, que li envien molts «ànims i força» per a superar aquest dur tràngol.

 

 

Suso Álvarez amb la seva germana (esquerra) | Cedida

 

Mentrestant, la seva germana continua ingressada i viu monitorada, ja que «li segueixen funcionant els òrgans vitals». Com que es troba en estat de mort cerebral, les màquines s'encarreguen de mantenir les constants vitals i permeten així que els òrgans continuïn treballant, evitant la mort del pacient. Tant Suso com els seus familiars s'enfronten ara a una difícil situació que podria perllongar-se per temps indefinit. A conseqüència de la diabetis que pateix, Yara es va desmaiar estant sola a casa i quan la van trobar, va ser ràpidament traslladada a l'hospital perquè es trobava en coma.

 Comentaris

envia el comentari