Suso assegura que va deixar 'MYHYV' per voluntat pròpia

Des que va deixar el programa no ha tornat a sortir a cap programa de Mediaset

Suso durant la seva etapa com a tronista de MYHYV | Telecinco.es

Suso Álvarez va ser un dels rostres més habituals a Telecinco durant el 2016. Des de la seva aparició a 'GH 16', el català va participar als debats de 'GH VIP 4', anava de convidat a 'Sálvame' i 'Sálvame Deluxe', va ser concursant de 'Supervivientes 2016' i va ser tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. No obstant això, des de la seva polèmica sortida del programa presentat per Emma García no ha tornat a aparèixer a cap espai de la cadena, despertant els rumors d'un possible veto de Mediaset.

El seu representant, Víctor Paz de Telegenia, ho ha negat i ha explicat que té noves propostes sobre la taula per tornar, segons explica 'Vanitatis'. El propi Suso ho ha corroborat i ha assegurat que la seva marxa de 'MYHYV' va ser decisió pròpia: «Jo soc com una criatura rebel i quan em posen normes molt estrictes em costa acceptar-les. L'últim dia que vaig ser a plató, me'n vaig anar directament a casa meva i, com era d'esperar, no em van dir de tornar. Però no és cert que em fessin fora. És una tabarra ser tronista, estava amargat i no vaig saber gestionar les meves emocions. Aquest lloc no era per a mi i ja està. Soc l'ovella negra dels viceversos».

De fet, assegura que els directius es van portar molt bé amb ell: «Els directors de 'MYHYV' es van portar amb mi de meravella, em tenien entre cotons, però sent tronista em sentia ridícul, no arribava a estar del tot a gust. Mai no hi vaig voler ser en aquest programa, van estar darrere meu molt de temps i sempre vaig dir que no, però l'ambició econòmica em va portar a acceptar la proposta».

Sobre la seva relació amb Emma García assegura que no sap res d'ella des que se'n va anar i reconeix la seva part de culpa en les discussions que van tenir: «És una gran professional i no era fàcil tenir-me a mi com a tronista. Jo no seguia les normes marcades, com feien Diego i Xavi. He estat l'únic tronista que li comentava a la direcció tot el que feia, perquè jo em saltava les normes de dilluns a diumenge. Tothom sabia el que feia, soc un faldiller».

Des que va marxar no ha aparegut a la televisió per voluntat pròpia i, encara que no tanca les portes a res, segueix ferm en la seva decisió: «Jo li diria a tothom que cal viure sense dependre de res. Si torno a la tele, estaré encantat; si no, també. No seré el típic friqui que per deu minuts més taca la seva imatge. Amb els 'bolos' em va genial, tinc actes tots els divendres i dissabtes. A part, tinc altres cosetes per aquí fora de la tele».


Comentaris

envia el comentari