ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Suso carrega contra Aurah: «Jo no em venc per diners, no em cal»

La relació entre el finalista de ‘GH VIP’ i Aurah Ruiz sembla haver arribat al seu punt final

Aurah y Suso en el Debate Final
Aurah i Suso en el debat final de 'Gran Hermano VIP' | Telecinco

La relació entre la canària Aurah Ruiz i el finalista de la sisena edició de ‘GH VIP’, Suso Álvarez, ha arribat al seu punt final. Ja fa una setmana que Miriam Saavedra es va proclamar guanyadora del ‘reality’, tot i que sembla que és el mateix Suso qui es resisteix a oblidar la situació. 

L’anunci de la separació el va fer Aurah durant la seva aparició a ‘Sálvame’, afegint que «no entenia res» del que estava passant. La jove assegurava sentir-se molesta per les reaccions que havia tingut el que, fins aquells moments, havia estat la seva parella. I és que durant la gala final de ‘GH VIP’, la jove va declarar que no s’havien fet ni un petó des que van sortir del programa.

Suso se sent utilitzat

Es van veure discutir més d’un cop dins la casa de Guadalix de la Sierra, però sembla que, un cop fora, ni tan sols havien parlat per telèfon. Suso ha volgut aprofitar el temps que no ha tingut durant aquests tres mesos per estar amb els seus.

El segon finalista de ‘GH VIP’ està a la seva casa del Ripollet, a Barcelona, i prefereix mantenir-se al marge de tot, tal com confirma Laura Roigé, redactora a ‘Cazamariposas’. L’entorn de Suso ha assegurat que, no obstant això, l’hi ha afectat tot el que s’ha dit d’ell i que se sent utilitzat; prefereix no entrar en el joc que ha entrat la seva exparella anant als mitjans.  

Suso: «Jo no em venc per diners. No em cal»

Aurah Ruiz en 'Sálvame'
Aurah Ruiz visita 'Sálvame' i afirma que la relació amb Suso s'ha acabat | La Coctelera

 

«No sé què ha passat», deia Aurah en el plató de ‘Sálvame’, intervenció que l’exconcursant va voler deixar clar que ja «tenia pactada abans que Suso sortís de la casa». El català no es va voler perdre l’aparició de la seva exparella, tot i que sí va reconèixer posteriorment que li va doldre que Aurah repetís una i altra vegada que «no tornaré amb ell».

Suso, aprofitant que Rafa Mora estava al plató, va enviar un missatge contundent: «Sé que avui Aurah ve al programa i no vull dir res». Les paraules que va pronunciar Suso després van deixar a Aurah desconcertada: «M’és igual quedar com el dolent perquè hi estic acostumat. Jo no em venc per diners, no em cal. Fa quatre anys que no paro». 


Comentaris

envia el comentari