Suso va al psicòleg per les crítiques rebudes després del seu pas per 'GH VIP'

L'exconcursant del 'reality' creu que els comentaris que s'han fet sobre ell han estat excessius
Suso va al psicòleg per les crítiques que ha rebut després de 'GH VIP' | Cedida

 

Després d'haver quedat segon a 'GH VIP 6' i haver viscut una intensa història d'amor dins del 'reality', tot podria fer pensar que Suso Álvarez està vivint una etapa absolutament feliç. Però res més lluny de la realitat, perquè no només ha trencat amb Aurah Ruiz sinó que, a més, en sortir del concurs ha descobert que la seva participació no ha agradat gens i que ha rebut un sens fi de crítiques.

 

Suso va al psicòleg

Segons ha avançat 'La Coctelera', ha estat el periodista Luis Rollán qui no ha dubtat a donar a conèixer a diversos mitjans que Suso està patint molt per les crítiques que ha rebut. Tant és així que ha hagut de començar a anar al psicòleg per poder fer-hi front. Pel que sembla, l'exconcursant considera que han estat excessius els atacs que ha rebut en general i, sobretot, els dels companys i amics que segurament es pensava que li donarien suport en tot moment.

 

No obstant això, aquests no han pogut fer «els ulls grossos» pel que fa als seus comentaris i frases masclistes. Per aquest motiu, no han dubtat a retreure-li-ho col·laboradors de la talla de Nagore Robles, Miguel Frigenti o Belén Esteban. I és que ha d'entendre que hi ha expressions, insults i afirmacions que ha fet que no es poden justificar de cap manera.

 

La història entre Suso i Aurah ha arribat a la seva fi | Telecinco

Més notícies relacionades: «Suso deixa Aurah per telèfon»

Suso creu que han estat cruels amb ell

A la gala final de 'GH VIP', Jorge Javier Vázquez va donar-li una reprimenda pel masclisme que havia manifestat més d'una vegada. Fins i tot li va dir que era necessari que es formés adequadament, perquè si seguia així no tornaria a tenir espai a la televisió. Davant d'aquestes paraules, Suso va donar la raó al presentador.

 

No obstant això, ara que ho ha reflexionat, considera que han estat massa cruels amb ell. Tant és així que no entén que s'hagin fet determinades afirmacions sobre ell i creu que no se les mereix. Això sense passar per alt que, durant el concurs es va posar en marxa una campanya de Change.org per recollir firmes i sol·licitar l'expulsió del participant pels seus comentaris masclistes. Encara que es van aconseguir 40.000 firmes, no van aconseguir el resultat esperat.

 

Més notícies relacionades: «Suso contra Aurah: 'Jo no em venc per diners, no em cal'»

Els seus pitjors comentaris

El jove català considera que estan sent molt cruels amb ell, però per quins comentaris l'han criticat? En concret, per frases com «Si no tinc xicota és perquè les dones no valeu per a res i només ens voleu pels diners». De la mateixa manera, també convé destacar les afirmacions que va fer sobre Aurah, la seva xicota en aquell moment, que sens dubte són més que reprotxables: «Cuida la imatge que dones, movent els pits i el cul com una marrana» o «Au, ves amb Asraf que et penetri». I la llista de comentaris d'aquesta mena és més extensa, molts dels quals anaven dirigits a Miriam Saavedra, la guanyadora del 'reality'.