Suspenen un concert d'Omar Montes per negar-se a portar la mascareta

El cantant s'ha convertit en un dels personatges públics més polèmics per saltar-se les normes sanitàries

Omar Montes
Acusen Omar Montes d'incomplir les recomanacions sanitàries | Instagram

Omar Montes, cantant i guanyador de 'Supervivientes 2019', torna a ser notícia per incomplir les normes imposades per les autoritats sanitàries davant el coronavirus. Primer, Omar va acudir a la final de 'Supervivientes 2020' per lliurar el xec a Jorge Pérez i amenitzar la festa de comiat. Gràcies a unes fotografies que van sortir a la llum, es va poder veure com Omar i la resta de concursants del programa anaven sense mascareta i tampoc respectaven la distància de seguretat

Pocs dies més tard, en plena fase 2 de desescalada a Madrid, el cantant va organitzar una festa il·legal amb més de 100 convidats, entre els quals hi havia cares conegudes com Anabel Pantoja. Després d'això, Omar i la resta d'assistents es van haver d'afrontar a una multa de 10.000 euros

Cancel·len un concert d'Omar Montes per negar-se a fer servir la mascareta

Omar Montes anava a oferir un concert diumenge passat al festival Marenostrum de Fuengirola (Màlaga), però des de l'organització d'aquest van decidir cancel·lar-lo perquè el cantant es va negar a fer servir la mascareta durant el lliurament d'un donatiu al Banc d'Aliments. 

Segons expressa l'organització en un comunicat, «davant d'aquesta actitud incívica i el perjudicial exemple que suposa per a tots, creiem que és la nostra obligació moral suspendre el concert». «Creiem que no es pot ser tebi amb aquestes qüestions ni tolerants amb actituds que ens perjudiquen a tots», afegien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMUNICADO OFICIAL

Una publicación compartida de Marenostrum Fuengirola (@marenostrumfuengirola) el

Omar Montes desmenteix l'organització

En algunes ocasions Omar Montes sí que ha reconegut els seus errors i ha demanat disculpes per no complir amb les recomanacions sanitàries. Aquesta vegada, però, ha negat totes les acusacions: «Només puc dir que el que diuen és completament fals, ells van organitzar l'esdeveniment sabent el problema respiratori que tinc des de fa molt». 

«Només he vingut a Màlaga perquè al seu dia li vaig donar la meva paraula a una persona que no compleix la seva. El que no permetré és que m'acusin a mi per una decisió que encara han d'explicar-me», deia finalment el cantant a través del seu perfil d'Instagram. 


Comentaris

envia el comentari