IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Suspenen el servei en la línia de metro que passa per sota de la torre Grenfell de Londres per por a un esfondrament

Transports de Londres (TfL) ha confirmat la suspensió del servei entre Edware Road i Hammersmith a petició del servei de Bombers

La torre Grenfell a Londres cremant completament. | Reuters

Les autoritats han anunciat el tancament de l'estació de metro de Latimer Road i han suspès el pas de trens en aquest tram a causa de la possibilitat d'un esfondrament de la torre Grenfell, afectada per un greu incendi dimecres passat. Un portaveu policial ha explicat que existeixen temors pel que fa a la seguretat estructural de l'immoble, i per això s'ha tancat l'estació i s'ha suspès el servei en la línia de Hammersmith & City Line a petició de Bombers de Londres, com Transports de Londres (TfL) ha confirmat.

Fins al moment s'ha confirmat la mort de 30 persones en l'incendi i hi ha 24 persones hospitalitzades, dotze d'elles en unitats de vigilància intensiva. Només s'han recuperat dotze cadàvers i 18 més continuen dins de l'edifici. A més, encara hi ha nombrosos desapareguts i la xifra final de morts podria superar els 60.

L'incendi va començar durant la mitjanit del dimarts al dimecres en un apartament de la quarta planta de Grenfell Tower, i es va estendre ràpidament per les plantes superiors. De moment es descarta que es tracti d'un incendi provocat, ja que «no existeix res que suggereixi que l'incendi fos provocat», segons l'inspector cap del Comandament de Delictes Greus de la Policia Metropolitana, Matt Bonner.


Comentaris

envia el comentari