Suspenen temporalment una mossa d'esquadra per insultar Puigdemont i els catalans

L'agent dels Mossos d'Esquadra no cobrarà el sou ni podrà treballar durant set mesos i, en acabar el període, haurà de fer un trasllat laboral

La Direcció General de la Policia ha decidit sancionar una caporala dels Mossos d'Esquadra que va insultar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Facebook. Segons informa cadena SER, la sancionada va dir: «Ets un mort de gana sense ofici ni benefici. Desgraciat de merda, et pots morir de gana, malparit». La Divisió d'Afers Interns dels Mossos va obrir un expedient contra l'acusada que va dedicar aquestes paraules adjuntant una notícia de Convivència Cívica Catalana al seu perfil de Facebook. L'agent, que treballava a Girona, també demanava la suspensió de l'autonomia de Catalunya: «Què cony, negociar; aplicació del 155 de la Constitució i a la merda la puta autonomia d'aquests fills de puta». El seu perfil estava replet d'insults contra els independentistes i el Govern.

Després que diversos usuaris de Twitter compartissin les seves publicacions per denunciar els fets als Mossos, Afers Interns va decidir obrir un expedient i va transcendir que estava suspesa temporalment. La sancionada està suspesa set mesos sense sou ni feina i quan el termini acabi, haurà de canviar de destí laboral: de la Sala Regional de Girona a una comissaria del Maresme. Els seus comentaris són considerats com una falta greu de respecte i atempten contra la imatge del cos, contra el prestigi i la consideració de la Generalitat i els seus representants. No obstant això, la sanció no és ferma i, per tant, la caporala dels Mossos d'Esquadra pot presentar al·legacions per intentar reduir-la.


Comentaris

envia el comentari