Imatge del grup Taburete en un concert a Madrid

Willy Bárcenas, de 'Taburete', es queda sense la llibertat de la seva mare

Rosalía Iglesias haurà d'entrar a la presó per decisió de Tribunal Suprem

Willy Bárcenas, vocalista del grup musical 'Taburete' i fill de l'extresorer del Partit Popular, Luis Bárcenas, ha rebut un nou cop familiar que l'ha deixat completament trencat. El dimecres 14 de setembre, el Tribunal Suprem va ratificar les condemnes imposades per l'Audiència Nacional l'any 2018. Unes penes on la seva mare, Rosalía Iglesias, ha estat condemnada a entrar a la presó durant 12 anys i 11 mesos.

La mare de Willy Bárcenas ja va ser condemnada a ingressar a la presó després d'un decret de l'Audiència Nacional fa dos anys, però Rosalía va pagar els 200.000 euros de fiança, que va aconseguir reunir en tan sols 24 hores gràcies a la col·laboració dels seus amics. No obstant això, la decisió del Tribunal Suprem suposa presó ineludible per a Rosalía Iglesias.

Un nou cop per al cantant de 'Taburete', qui ja sent l'absència del seu pare després que l'extresorer del PP fos condemnat a 29 anys i un mes de presó. Ara, amb els seus dos progenitors entre reixes, la desolació i frustració es reflecteixen en Willy, qui no entén la decisió dels jutges.

Després de conèixer la notícia, el vocalista ha publicat un missatge al seu compte d'Instagram acompanyat d'una foto, on li podem veure al costat de la seva mare: «Arrencant-me el que més estimo de la meva vida i encara no veient la llum a la fi del túnel, sé que com sempre he aconseguit, trauré la meva armadura especial i resistiré. I els meus també. Moltes gràcies a tots pels vostres missatges d'ànim. La 'foti' seguirà...», escriu Willy Bárcenas.

La publicació ja compta amb més de 20.000 'm'agrada', i encara que el cantant ha bloquejat els comentaris, segur que ha rebut molts missatges de suport dels seus seguidors. Un afecte que ha agraït en un dels moments més durs de la seva vida. Aquesta publicació crida molt l'atenció, ja que Willy Bárcenas no es va pronunciar a les xarxes socials quan el seu pare va ingressar a la presó.

Durant anys Willy ho va tenir tot, però un dia la vida va fer un gir i el seu cognom va començar a causar-li molts problemes. Ser el fill de Luis Bárcenas quan es va saber sobre la seva implicació en el 'cas Gürtel', va ser un problema que va provocar que ningú li donés feina. Malgrat tot això, Willy va trobar en la música la seva manera de guanyar-se la vida i avui dia el seu grup 'Taburete' és tot un èxit.