Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio.

Tadeo i Lola, els noms dels bebès d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio ha revelat un secret que fa saltar totes les alarmes

Alejandra Rubio en té prou amb treballar quatre dies al mes per ser el centre d'atenció. La filla de Terelu Campos va començar mig de broma com a col·laboradora televisiva, tot i haver assegurat que ella no s'hi volia dedicar.

La van fitxar per a comentar 'La isla de las tentaciones', però on realment ha trobat la comoditat és al sofà de 'Viva la vida'. És cert que té més pes televisiu quan hi ha polèmica familiar i enfrontaments amb la seva tieta, Carmen Borrego, però Alejandra va a sac.

Utilitza l'estona que té al programa d'Emma García per comentar les polèmiques de la setmana i per llançar missatges amb segones intencions. I fins dissabte que ve!

Durant la setmana, selfies a dojo, algun photocall i alguna feina esporàdica com a animadora de discoteques.

Mentrestant, estudia interpretació, pinta quadres que no estan del tot malament i consolida la relació amb el seu nòvio, Carlos Agüera.

Alejandra Rubio i els rumors d'embaràs

Alejandra Rubio té 22 anys. «És una nena», segons la seva tieta, Carmen Borrego. Sí, una nena que no calla el que pensa i que aquests últims dies li ha llançat uns quants missatges que han fet parlar.

La jove ha avisat el seu cosí José María, fill de Borrego, que donar una exclusiva a una revista no és gratis, i que a partir d'ara és un personatge públic. També ha recriminat a la seva tieta que no s'ho va passar bé al casament i ha assegurat que Rociíto, que no hi va assistir, sí que aniria al seu, si la convidés. Després es disculpa dient que no n'hi ha per tant, però sap perfectament que dir aquestes coses dona munició als programes.

Que Alejandra és totalment sincera és un fet. Un exemple d'això és la facilitat amb què va respondre una pregunta d'Emma García. Sense pensar-s'ho dues vegades, la presentadora de 'Viva la vida' va preguntar a la noia quins noms posaria als seus fills.

«El millor de parlar d'aquesta notícia —un embaràs— és que l'Alejandra Rubio m'ha dit quin nom posarà als seus bebès». I la col·laboradora va respondre: «Nicolás m'agrada... però si és nen, Tadeo, i si és nena, Lola i Ginebra m'agraden molt».

Això va fer que comencessin a circular rumors sobre la possibilitat que Alejandra estigui embarassada. Sempre ha dit que li agradaria ser mare jove, i ara que la relació amb Carlos Agüera va vent en popa, potser és bon moment.

Tant Terelu com Carmen, mare i tieta d'Alejandra, veuen precipitat que es quedi prenyada. Encara li queden moltes coses per fer abans de donar a llum un nadó i tot el que això comporta.

Entre altres coses, la tertuliana estudia art dramàtic. Ho fa via cursos intensius, quan pot o li ve de gust. Abans de decantar-se per ser actriu, va començar a estudiar disseny, però ho va deixar. També va començar dret, però se'n va cansar i no va voler seguir.

Terelu s'assabenta que Alejandra està embarassada

Alejandra Rubio ha demostrat que és bona actriu. I és que, juntament amb la seva tieta, va fer creure a la seva mare que estava embarassada. Va ser amb una càmera oculta en què la jove, visiblement nerviosa i alterada durant un dinar, li va dir a la seva mare que esperava un bebè.

La neta de María Teresa Campos va interpretar molt bé el paper. i Terelu no va sospitar res fins que li van confessar que era una broma i que tot era mentida. Dels nervis i la tensió, es va posar fins i tot a plorar, mentre Alejandra intentava fer-li una abraçada.

Ja veurem si quan arribi el dia que es quedi embarassada li seguiran agradant els noms de Tadeo i Lola o si haurà canviat d'opinió.