Tamara Falcó: «No estic enamorada d’Albert Rivera»

La filla d’Isabel Presley ha desmentit estar enamorada d’Albert Rivera després de la informació publicada per la periodista Pilar Eyre a la revista ‘Lecturas’
La filla d'Isabel Presley assegura no estar enamorada del líder de Ciutadans | LA COCTELERA

 

Fa una setmana, la periodista Pilar Eyre va insinuar al blog que té a la revista ‘Lecturas’ que la filla menor d’Isabel Presley estava enamorada del líder de Ciutadans, el català Albert Rivera.

 

Tamara ho desmenteix

La periodista Pilar Eyre va assegurar que Tamara Falcó es va quedar fascinada quan el polític català va anar a dinar a la casa que té a Puerta de Hierro per primer cop, sol, perquè encara no havia iniciat la seva relació amb Beatriz Tajuelo.

 

 

També va afirmar, que després de la trobada, Tamara va anar a tots els mítings d’Albert Rivera «com una autèntica ‘groupie’» i que fins i tot, va votar Ciutadans.

 

Tamara Falcó ha desmentit a la periodista Pilar Eyre | CEDIDA

 

Tamara va voler desmentir-ho mitjançant un text que va compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials «Estic tornant de Sevilla amb Boris Izaguirre i Susana Uribarri i, com veieu, ells no estan consternats, però és que m’estan preguntant molts periodistes que perquè estic enamorada d’Albert Rivera. Jo sé que ell tenia xicota i quan l’he conegut només hem compartit un hola i adéu, és una mica ridícul, però no sé qui ha tret tot això. Així que he decidit utilitzar les meves xarxes socials».

 

 

Tamara Falcó es mostrava molt sorpresa per aquestes informacions | CEDIDA

 

A més a més, davant d’aquestes declaracions, Tamara ha volgut desmentir a la periodista, i ha declarat a ‘Informalia’. «Em faig creus d’un disbarat com aquest i no entenc d’on treuen aquestes coses. Realment, si són inventades encara pitjor», afegint «És increïble que s’escriguin aquest tipus de coses sense cap argument».

 

Va afirmar que aquest tipus de coses la sorprenien molt més que no pas la indignaven, i va voler aclarir que només una vegada va fer broma amb les seves amigues, on descrivia al polític com un home «sexy, ideal i divertit», però que va ser això, un simple comentari.

 

«No he anat a cap míting»

Tamara va afirmar que mai ha anat a cap míting de Ciutadans: «No he anat mai a cap míting ni cap convocatòria seva. És més, gairebé ni el conec. Només vam coincidir en la presentació d’un llibre de Mario Vargas Llosa, i va ser un hola i adéu. Ni vam parlar».

 

Tot i haver votat a Ciutadans, la filla d'Isabel Presley no ha anat mai a cap míting. | LA COCTELERA

 

La filla d’Isabel Presley i Carlos Falcó, en canvi si va admetre que ha votat Ciutadans en alguna ocasió: «Sí, vaig votar a Ciutadans perquè m’agrada veure gent jove a la política i m’agradaven les idees d’aquest partit. Ara tinc els meus dubtes amb tots els canvis que hi ha hagut darrerament.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris