Tamara Falcó: «El festeig de ma mare amb Mario Vargas Llosa em va costar d'entendre al principi»

La filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó va assistir a una festa a Madrid i va parlar sense tallar-se sobre la relació que manté amb les parelles dels seus pares

Tamara Falcó en una festa a Madrid | Cedida

Tamara Falcó, la filla d'Isabel Preysler, va assistir aquest dijous a una festa a la capital madrilenya i va parlar amb la premsa sobre les parelles dels seus pares. «El festeig de la meva mare amb Mario Vargas Llosa em va costar al principi i ara segueixo en la fase d'acceptació més que d'il·lusió», a més d'afegir que no tenia quasi contacte amb la dona de son pare: «No hi ha molta relació». Falcó va desmentir la ruptura de la relació que manté amb la dona de son pare, Esther Doña. «Per a res hi ha mala relació, però al final ells viuen al camp i coincidim molts poc. Ahir vaig estar parlant amb l'Esther sobre el cap de setmana. Simplement, no hi ha tanta relació».

Curiosament, tal com informa 'Informalia', la Tamara està encantada que el seu pare estigui bojament enamorat d'una dona 42 anys més jove que ell: «El veig molt rejovenit, molt content i molt feliç». La germana d'Enrique Iglesias va reconèixer que el Premi Nobel de Literatura és una persona fabulosa, tot i que li va costar prou temps acceptar la relació que manté amb la seva mare. D'altra banda, va assegurar que era la seva mare qui tenia «ganes de rotllets» i es va declarar «molt catòlica» remarcant que busca «el pare dels seus fills». A més, la jove va aprofitar per a parlar sobre el problema de tiroide que va patir el passat hivern i que la va fer engreixar uns quants quilos: «Mai vaig perdre l'ànim i això va ser fonamental. Estic tractant de portar una vida més sana, em costa però a poc a poc vaig recuperant la meva rutina».

Isabel Preysler al costat de Mario Vargas Llosa | Cedida

 

Carlos Falcó amb la seva dona Esther Doña | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari