Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.

Tamara Falcó enxampa a Íñigo Onieva i revela el que els seus amics li havien explicat

Tamara Falcó, farta de les escapades de la seva parella

Una increïble vil·la a l'illa eivissenca ha estat el motiu pel qual Tamara Falcó ho estigui passant malament mentre roman a la capital madrilenya. Íñigo Onieva i l'ex de Froilà, Mar Torres, coincideixen a l'illa i, durant l'estada dels protagonistes, les xarxes socials els juguen una mala passada.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó no pot més amb la seva parella actual | GTRES

Les xarxes socials tenen un costat molt bo, i és que aproximen els personatges públics als seus fans, ja que aquests els poden mostrar la seva vida des d'un primer pla. Però, depenent de com, també es poden tornar en contra i mostrar més informació del que ells mateixos no haurien desitjat. Fet que ha passat amb el gendre d'Isabel Preysler, Íñigo Onieva, i l'ex de Froilà, Mar Torres.

Eivissa és una de les parades obligatòries dels famosos quan parlem de vacances estivals. A Eivissa actualment resideixen diverses cares conegudes com és el cas d'Íñigo Onieva i Mar Torres que han causat sorpresa en veure'ls compartint el mateix sostre. Els dos protagonistes han compartit fotografies a les seves xarxes socials on han deixat al descobert que resideixen a la mateixa vil·la de luxe.

Muntatge de dos storie de Mar Tores i de Íñgo Onieva
Muntatge de fotos dels stories de Mar Torres i Íñigo Onieva, alotjats a la mateixa vil·la a Eivissa | Instagram

La vil·la és una exclusiva casa mediterrània, en pedra i tons blancs. Les imatges que ha compartit el xicot de Tamara podem veure que l'empresari ha plantat el despatx d'estiu al porxo de la finca. L'estudiant madrilenya, per altra banda, comparteix una foto gaudint de la piscina per posar remei a les altes temperatures que aguaiten a l'illa eivissenca. Les instantànies, tot i estar preses des de dos angles diferents, coincideixen a la perfecció.

A més de viure durant uns dies sota el mateix sostre, Mar Torres i Íñigo Onieva han pogut compartir algunes escapades junts. Tal és la bonica relació que tenen, que han degustat uns deliciosos arrossos en un dels restaurants més importants de l'illa. Tot i no haver donat més detalls sobre la seva estada a l'illa eivissenca sembla que estan acompanyats per un grup d'amics en comú.

Aquesta coincidència tan sorprendre't posen de manifest la bonica amistat entre l'empresari i la madrilenya del que no teníem constància. Segons el que relata una coneguda revista, aquests dos protagonistes es van conèixer a Lula Club, un famós i exclusiu pub madrileny que gestiona Íñigo Onieva. Un club que regenta l'enginyer des de l'hivern passat i del qual Mar Torres és una de les clientes més habituals.

Tamara es queda a Madrid

Mentre la seva parella es relaxa a les cristal·lines aigües d'Eivissa i treu una mica de temps per treballar, Tamara es troba a la capital madrilenya treballant per a diferents projectes.

Tamara Falcó amb la mirada perduda
Tamara Falcó preparant-se pel seu nou documental | GTRES

Tamara es troba al mig dels enregistraments de La Marquesa, un reality basat en la seva vida que la plataforma de Netflix estrenarà el pròxim 4 d'agost. En aquesta esperada docusèrie podrem veure la filla d'Isabel Preysler intentant collir el mateix èxit que la dona de Cristiano Ronaldo va obtenir al seu.

Els rumors d'infidelitat d'Íñigo a Tamara han estat diversos, segons apunten diferents mitjans de comunicació des que van començar a sortir. Un dels més coneguts va ser el maig del 2021, on una exconcursant de la Isla de las tentaciones va assegurar que l'enginyer havia estat infidel a Tamara durant una festa en una coneguda discoteca madrilenya. A més, comentava que Onieva va intentar tenir també alguna cosa amb ella aquella mateixa nit.

Tot i que no és la primera vegada que la infidelitat envolta aquesta coneguda parella, Tamara té clar a posar sense problemes la mà al foc per l'empresari, i fins i tot estarien pensant a casar-se.