Tamara Falcó i Iñigo Onieva a Madrid el 21 de febrer de 2021.

Tamara Falcó i Iñigo Onieva: un any d'amor contra vent i marea

La parella celebra el seu primer any junts malgrat les duríssimes crítiques rebudes i constants rumors d'infidelitat

Tamara Falcó i Iñigo Onieva han demostrat que res pot amb el seu amor. Tot i els molts rumors d'infidelitat i crisi que els envolten, acaben de celebrar el primer any junts.

Un any ple de polèmiques en què l'empresari ha estat acusat de gaudir massa de la festa i de les dones. Sembla, però, que ningú coneix realment els secrets de la seva relació.

Les primeres pistes de deslleialtat arribaven de la mà de Fani Carbajo, concursant de 'La Isla de las Tentaciones', que assegurava que Onieva havia intentat lligar amb ella en una festa. A més, fins i tot l'havia vist fent-se un petó amb una altra noia que no era la seva parella.

«Estava amb unes amigues i aquest noi va passar la nit enrotllant-se amb una noia, sense amagar-se ni res», explica a 'Viva la Vida'. 

«En un moment de la nit, em va agafar del braç per intentar apropar-se a mi. Aleshores les meves amigues em van dir que era la parella de Tamara Falcó».

No obstant això, la parella responia a les acusacions deixant-se veure junts i feliços en un casament. «Em diuen que estan feliços i encantats», asseguraven des del seu entorn més proper.

Alguns anaven un pas més enllà i, fins i tot, assenyalaven que s'havien arribat a deixar de seguir a les xarxes socials. Un fet que tampoc resultava ser cert.

A partir d'aquí, les suposades deslleialtats de la parella de la marquesa de Griñón van començar a ser 'vox populi'.

El primer any de relació de Tamara Falcó i Iñigo Onieva, ple d'entrebancs

L'equip de 'Socialité' assegurava haver enxampat Onieva en una de les seves nits boges i haver-li fet fotografies.

«Quan ens va veure, es va mostrar alterat, nerviós. Vaig escoltar amb els seus amics on els deia que se n'anava perquè s'havia de comportar», explicaven al programa de María Patiño.

A més, una de les noies l'acusava obertament: «Se'l veu venir, es creu el rei de la nit. Un cop el vaig arribar a veure amb dues noies diferents. Anava tota l'estona amb la intenció de pescar alguna cosa, feia molt mal rotllo».

Les males veus també diuen que té un perfil obert en una aplicació exclusiva de cites per a rics i famosos. Tot un conjunt d'actituds sospitoses després d'haver estat gairebé un any la parella de Tamara. 

Tanmateix, la resposta de la parella davant d'aquesta persecució constant i implacable ha estat el silenci, la complicitat i la decisió de prendre mesures legals.

«El contingut que divulguen als seus perfils i mitjans socials atempta greument els drets fonamentals de l'honor i la intimitat de la mateixa imatge», adverteixen en un comunicat.

«Aquestes manifestacions no només no són certes, sinó que tampoc tenen interès públic», continua l'escrit emès pels seus advocats.«Difamen i menyspreen l'honor i la reputació del nostre client. Persegueixen, pressionen i fustiguen el seu entorn personal i familiar, ocasionant greus perjudicis sense reparació».

«En conseqüència, amb la fi d'evitar danys majors, preguem que cessin la seva conducta i s'abstinguin de dur a terme publicacions il·lícites», demanen als mitjans de comunicació. 

«En cas contrari, ens veurem obligats a prendre les mesures necessàries per protegir els drets del nostre client i el seu entorn».

Malgrat tot, els rumors no han deixat de perseguir Tamara i Iñigo, que aquest estiu es tornaven a convertir en el tema preferit de la premsa del cor. A més, han decidit passar les seves vacances per separat.

Onieva gaudia d'un alt nivell de vida a Grècia al costat d'uns amics, Tamara decidia realitzar una escapada espiritual. 

Ara que compleixen un any junts, sembla que propaguen el seu amor als quatre vents. «Ets d'un altre món. Per molts més anys junts», escriu ella en l'última publicació a Instagram

Tota una declaració d'amor al costat d'unes romàntiques imatges de la celebració en què se'ls veu somrient, feliços i brindant.