Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó pren una decisió amb el seu embaràs que espanta Isabel Preysler

Tamara Falcó es pronuncia sobre la maternitat

Tamara Falcó ha estat el personatge de la crònica social per excel·lència durant aquest últim any. La marquesa de Griñón ha demostrat que no té cap problema a l'hora d'exposar la seva vida privada als mitjans de comunicació.

Ara, la filla d'Isabel Preysler torna a posar cap per avall la premsa després de pronunciar-se sobre un dels temes més controvertits: la maternitat.

Tamara és una dona de conviccions fermes i sap que la maternitat és un tema molt important per a ella. Per això, té molt clar quina és la postura que té sobre aquest tema. Per primera vegada, la col·laboradora de televisió s'ha mostrat oberta a parlar sobre això.

Tamara Falcó es pronuncia sobre la maternitat

L'últim any no ha estat gens fàcil per a Tamara Falcó. L'empresària ha acaparat tota classe de titulars en els últims mesos. El seu nom ha estat el centre de milers de crítiques. I és que la seva ruptura amb Íñigo Onieva o les incendiàries declaracions al congrés de Mèxic la van posar al focus de la polèmica.

Foto de Tamara Falcó
Tamara Falcó ha parlat sobre els seus plans de ser mare. | Europa Press
 

La filla d'Isabel Preysler va optar per allunyar-se dels mitjans de comunicació a causa de la gran pressió mediàtica a què estava sotmesa. Ara, totalment renovada, Tamara s'ha tornat a reincorporar a tots els projectes que tenia i, per tant, s'ha retrobat amb els mitjans.

La marquesa de Griñón ha demostrat que no té cap pudor a l'hora de parlar sobre la seva vida personal. Per això, s'ha sincerat sobre el tema de la maternitat i sobre quines són les seves condicions indispensables.

Tamara té molt clar que per a ella no és cap preocupació el fet d'haver arribat als 41 anys sense tenir fills. Per a Falcó, tenir un fill ha de ser fruit de l'amor de dues persones.

I tot apunta que, de moment, ni s'ho planteja: «Ho he dit moltes vegades. M'encanten els nens, però crec que són fruit de l'amor. És una cosa que m'agradaria compartir amb algú i viure en parella», confessava.

Ser mare soltera és una opció que la marquesa de Griñón ni es planteja. Per a Tamara és imprescindible que hi hagi dues persones per cuidar i criar el seu fill. «Sola no tindria fills. Ho respecto, però jo no tinc la necessitat de fer-ho. Crec que per a un nen també és bo tenir dues persones. No sé, de vegades ni amb dos n'hi ha prou», revelava.

Tot i això, ha volgut deixar clar que a ella l'apassionen els nens i que, per descomptat, la faceta de tia sí que la té molt latent. Tamara adora els seus nebots: «Estic encantada amb els meus nebots. A qui Déu no va donar fills, va donar nebots».

Sembla que, de moment, Tamara ho té clar i el tema de la maternitat no és una cosa que no la deixi viure en pau. D'altra banda, la seva mare, Isabel Preysler, sí que ha manifestat en alguna ocasió el seu desig que Tamara la torni a convertir en àvia, però sembla que li tocarà esperar.

Tamara Falcó i els seus plans per Nadal

Després de dos Nadals en parella, Tamara Falcó torna a passar el Nadal soltera. I l'empresària ha parlat públicament sobre aquest tema.

Foto de Tamara Falcó a 'El Hormiguero'
Tamara Falcó passarà les festes de Nadal a Madrid. | Atresmedia
 

La marquesa de Griñón encara no ha decidit com passarà aquestes dates tan assenyalades, ja que els seus compromisos professionals podrien interrompre els seus plans. «Encara no ho hem decidit, el 23 tinc programa d'El Hormiguero i, si marxem fora, no podria arribar. És complicat, ho decidirem aquests dies», confirmava.

Tamara té clar que aquest any el passarà amb els seus familiars, i tot apunta que serà a Madrid a causa de la seva atapeïda agenda.