Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó, preparada per a anunciar que està embarassada

És possible que molt aviat ens sorprengui amb la bona nova

Tamara Falcó s'ha convertit, com la seva mare, en una de les famoses habituals de la premsa rosa. La seva vida suscita interès, sobretot la personal. I precisament en relació amb aquesta, segons les últimes declaracions que ha fet, aviat podria donar una bona notícia: que està embarassada.

Les paraules que ha dit sobre tenir fills i sobre com està amb la seva parella, Íñigo Onieva, han fet saltar les alarmes. Sí, han portat a sospitar que és possible que estiguin intentant ser pares.

Tamara Falcó busca quedar-se prenyada?

La filla d'Isabel Preysler té una agenda molt atapeïda, entre el reality que està gravant per a Netflix i la col·laboració que fa a 'El Hormiguero'. Tot i això, ha trobat un forat per assistir al lliurament dels Premis Elle. I allà, tan amable com sempre, no ha dubtat a atendre la premsa.

Europa Press ha estat l'agència que l'ha entrevistat i, com és lògic, li ha preguntat com està. I el primer que ha exposat en aquest sentit és que és  «feliç» i que es troba en «un moment bonic de la meva vida».

Una felicitat que, en part, ha reconegut que es deu a la relació que té amb Íñigo. Així, ha exposat: «La vida en parella és molt bona, perquè hi ha un equilibri».

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Tamara Falcó és molt feliç amb la seva parella, Íñigo Onieva | GTRES

Així mateix, ha reconegut que «seria mentidera si digués que tot és perfecte, com a les pel·lis de Disney. També xoquem, perquè tots dos tenim molt de caràcter, i hem de trobar aquest equilibri. Però quan pel mig hi ha amor, respecte i afecte vas fent saltets, i a cada salt que fas veus que la relació es referma més».

En aquest punt, se li ha preguntat sobre els rumors d'infidelitats del seu xicot. I davant aquesta qüestió, ha afirmat: «No en fem cas ni res per l'estil. M'imagino que serà cíclic tota la vida».

Tot seguit s'ha volgut saber si ja té instint maternal i ganes de ser mare, i ha estat molt clara: «M'encanten els nens en general. És veritat que jo esperava trobar la persona idònia per a formar una família, i la meva germana ja té la sort d'haver-la trobat».

Davant d'aquesta afirmació, el reporter ha dit: «Ara només falta que ens anunciïs que estàs embarassada». I la resposta que ha donat ha fet saltar les alarmes, ja que ha manifestat: «Esperant. A veure què passa».

Tamara Falcó amb la mirada perduda
Les últimes declaracions de Tamara fan pensar en un emabaràs imminent | GTRES

Si aquestes paraules han provocat enrenou a la premsa del cor és perquè deixen caure que Falcó i Onieva podrien estar buscant un bebè. Vaja, que aviat podrien comunicar que seran pares. Això sí, tenint en compte que ella és molt religiosa, potser abans haurien de passar per l'altar, però el temps ho dirà.

La nova vida de Tamara Falcó

En aquesta entrevista, la germana d'Enrique Iglesias també ha reconegut que està gaudint plenament de la seva nova vida. I és que s'ha comprat una casa a prop d'on viu la seva mare. Un habitatge les obres del qual acabaran molt aviat i que, pel que sembla, és a la zona de Puerta del Hierro, a Madrid.

Tamara Falcó, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un garatge
Tamara Falcó ja no viu amb la seva mare | GTRES

De la mateixa manera, no ha desaprofitat l'ocasió per a deixar palès que la fe l'ajuda a sentir-se plena. Fe que desitja posar en pràctica en tot moment: «Intento fer cas del que m'ensenya, que per a mi és important, encara que no sempre ho aconsegueixo. Tenir paciència, posar l'altra galta...».