rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tamara Falcó presumeix de cul després de perdre 20 quilos

La filla d'Isabel Preysler ha gaudit d'uns dies de relax a l'illa Mosquito, al Carib, on s'ha casat la seva germana Ana Boyer

 

Tamara Falcó ha presumit a les seves xarxes socials de la seva estada a les platges paradisíaques d'illa Mosquito, el lloc del Carib escollit per la seva germana Ana Boyer per casar-se amb el tenista Fernando Verdasco.

Però Tamara no només ha presumit d'això, sinó també de silueta. La filla d'Isabel Preysler i el marquès de Griñón, ha posat d'esquena i amb un biquini, ensenyant el seu cul i la seva gran transformació física.

 

Vint quilos menys en un any

I és que cal recordar que aquest any ha perdut gairebé 20 quilos a base de dietes i molt exercici. Com ella mateixa feia públic fa poc més d'un any, pateix hipotiroïdisme, malaltia que la va fer engreixar bastant.

 

 

Entre altres mesures, Falcó va ser vista, l'estiu passat, a la clínica Buchinger de Marbella al costat de la seva mare i Mario Vargas Llosa. El centre és conegut pels seus mètodes per perdre pes i cuidar l'aspecte físic.

 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris