Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó revela el que sospitava sobre el bebè que canviarà la seva vida

Tamara Falcó té dubtes sobre aquest tema

Tamara Falcó per fi ha pogut confirmar tots els dubtes que tenia sobre el nou bebè que podria haver-li canviat la vida per complet. Aquest mateix dimecres 24 d'agost, la influencer es va assabentar gràcies a ¡Hola!, la seva revista de capçalera, del compromís entre Esther i Santiago Pedraz, un jutge de 64 anys, encarregat del Jutjat Central d'Instrucció Número Cinc de l'Audiència Nacional.

«Va ser molt emotiu. Em va sorprendre amb una carta molt romàntica en què expressava obertament els seus sentiments cap a mi i un anell preciós que, com ell diu, va a joc amb els meus ulls», ha assegurat la madrastra de Tamara Falcó.

Segons ha explicat la parella, aquest moment tan especial es va produir durant una de les escapades a Menorca. «Jo havia organitzat un sopar a casa de José de Olivar, baró de Lluriach. El cas és que Santiago semblava que tenia pressa per tornar a l'hotel, no em podia ni imaginar què tenia planejat…».

Tot apunta que la col·laboradora d'El hormiguero no estaria gaire emocionada amb aquesta notícia. Com tots sabem, des que el Marquès de Griñón va morir, la relació entre elles no ha estat gaire bona.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó s'assabenta del compromís. | GTRES

Ara, Tamara Falcó s'ha assabentat d'això que passa amb el nou bebè de la vídua del seu pare. Encara que ha assegurat que «si trobes la persona que et fa feliç, s'ha d'anar a totes», Esther Doña té molt clar què vol a la seva vida.

Tamara Falcó s'assabenta què ha passat amb el bebè

Per fi, Tamara Falcó ha pogut confirmar les seves sospites sobre el bebè de qui tothom parla. Sembla que a Esther Doña no li tornarà a davantejar la filla del Marquès de GriñónDesprés d'estar esperant durant mesos perquè la seva parella li demani matrimoni, la seva madrastra acaba d'anunciar el seu compromís a la seva capçalera de confiança.

«Santiago ha portat el procés amb tanta discreció que no he sospitat absolutament res. De fet, va ser la nostra íntima amiga Marta, i no ell, qui va anar a la joieria per fer l'encàrrec. He de reconèixer que, al principi, em vaig quedar en xoc. Va ser una sorpresa totalment inesperada i jo no deixava de fer-li preguntes i més preguntes. Ell va insistir i, finalment, per descomptat, la meva resposta va ser: "SÍ!"».

Tot i que ha assegurat que és l'amor de la seva vida i que el temps és relatiu quan hi ha sentiments, la veritat és que la madrastra de Tamara Falcó té molt clar que, per ara, no es planteja ampliar la família. Una notícia que, sens dubte, ha deixat molt més tranquil·la la guanyadora de Masterchef Celebrity.

Tamara Falcó no esperava aquest gir dels esdeveniments

Tamara Falcó està molt sorpresa. Només uns dies després d'anunciar el seu compromís, Esther Doña i la seva parella han tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades després de sortir a la llum una compromesa informació sobre la boda.

Primer pla d'Esther Doña
La boda d'Esther Doña està en perill. | GTRES

Segons han explicat a esRadio, l'entorn del magistrat ha fet saltar les alarmes en anunciar que aquest esperat enllaç està en perill. «Fonts de tota solvència ens confirmen que han trencat, que és el mateix Santiago Pedraz qui ho està comunicant al seu entorn més proper i que va ser fa dues setmanes».

Tot apunta que la parella va oferir el reportatge abans d'aquesta suposada ruptura, cosa que els ha obligat a guardar silenci durant el temps que es va estipular al contracte; ja que, altrament, perdrien els diners de l'exclusiva. «Ho haurien mantingut en silenci per preservar el reportatge i per no rebentar una altra possible exclusiva», han comentat en aquesta emissora de ràdio.