Tamara Falcó s'estrena com a dissenyadora

Ha decidit esborrar totes les seves fotos d'Instagram per començar de zero

Tamara Falcó
IMatge d'arxiu de Tamara Falcó. | Cedida

La casa d'Isabel Preysler està a punt de patir una vertadera revolució. L'encarregada d'aquesta és la seva filla Tamara Falcó, que ha decidit canviar per complet la seva carrera i fer un dels passos més importants de la seva vida. Ni més ni menys, ha decidit convertir-se en una dissenyadora d'èxit. Per aconseguir-ho ha fet també un altre canvi radical: ha esborrat totes les fotos del seu compte a Instagram per demostrar als seus seguidors que comença de zero amb un perfil molt més professional.

Un canvi de rumb important a la seva carrera

Així doncs, la filla d'Isabel Preysler publicava ahir la que s'ha convertit en la seva única imatge a la citada xarxa social. En aquesta foto posava rodejada de vestits i en una actitud de dissenyadora i anunciava: «Quines ganes d'ensenyar-vos la meva nova col·lecció que estarà disponible aviat». Molts dels seus seguidors s'han mostrat sorpresos amb la notícia.

Les xarxes socials, un punt d'inflexió a la vida de Tamara

L'any passat Tamara ja prenia una decisió dràstica pel que fa a les xarxes socials, la jove decidia prendre's un temps lliure sense exposar-se a Instagram i descansar de la pressió que suposa. Ara, després d'eliminar totes les imatges, demostra que vol trencar amb el passat i començar de zero amb aquesta nova aventura.

Passió per la moda

La germana d'Ana Boyer sempre ha demostrat que és una gran apassionada de la moda i que té molt bon gust en aquest tema. Alguns afirmen que, precisament els seus seguidors a les xarxes, seran els primers a veure els dissenys de Tamara, vist que la notícia ha causat molt d'entusiasme entre ells.


Comentaris

envia el comentari