Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Tamara Falcó

Tamara Falcó comença a sospitar i reconeix que ell fa molt de temps que no apareix

Tamara Falcó anuncia el casament amb Íñigo Onieva

Tamara Falcó paralitzava ahir el món del cor en confirmar el casament amb Íñigo Onieva. A més, la marquesa de Griñón no dubtava a comptar amb tot luxe de detalls com serà el tan esperat enllaç.

Segons ha revelat a El Hormiguero, Tamara contraurà matrimoni el proper 17 de juny. Així ho relatava a tota l'audiència: «Estàvem sopant i jo estava prenent la meva sopa de dejuni, i veig Íñigo molt nerviós, no parava de preguntar-me que si volia un vinet. M'insistia a posar unes espelmes i després em diu que com ha estat el nostre aniversari tenia dos regals. De sobte, el veig que clava el genoll i diu, et vols casar amb mi?», comentava molt emocionada.

Imatge de Tamara Falcó amb el vestit de Zara que costa menys de 20 euros
Tamara Falcó anuncia la gran notícia a El Hormiguero  | Atresmedia

Després d'això, l'empresària no va dubtar a fer gala del seu característic sentit de l'humor. «La veritat és que no m'ho esperava i vaig dir, 'però ara, el dia que porto malles?' Després de seguida li vaig dir que sí i després gairebé li dona un atac de cor, perquè va començar a marejar-se i es va haver d'asseure».

Tamara va explicar que va ser un dels moments més feliços que mai ha viscut. L'empresària està segura que aquesta felicitat continuarà amb Íñigo. «Va ser molt bonic, després vam ballar. Crec que seré molt feliç i el vull fer a ell molt feliç», comentava.

Tamara Falcó confirma el casament per a l'any que ve

Des que es va confirmar la relació entre tots dos, Tamara només ha tingut paraules d'agraïment i pur amor cap a ell. «Abans de conèixer-lo em sentia completa i contenta, però va ser creuar-nos i que la meva vida fes un gir a millor, totalment inesperat.[...]Quina bogeria! Però com diria una sàvia dona: és una bogeria d'amor i com també diu Sant Pau, a la seva carta als Corintis: al final, a la vida l'únic que importa és l'Amor», publicava la influencer a xarxes socials.

Per a Tamara l'amor sempre ha estat clau, però ella sap molt bé que perquè una relació funcioni s'ha de tenir una admiració de l'un per l'altre. I això és justament el que té amb Onieva. «Amb ell descric l'amor, en majúscules, ell s'ho mereix. Aquesta felicitat que descric és el resultat d'aquest respecte, afecte i admiració que tenim l'un per l'altre.[...]Enrere deixo la perfecció mundana per una que per mi té molt més valor: l'Amor. Una unió que esperem que beneeixi Déu amb la seva llum i que, encara que no estigui exempta de creu, està construïda sobre la confiança», confessava una Tamara Falcó enamoradíssima.

Tamara Falcó
Tamara Falcó i Íñigo Onieva es comprometen | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Isabel Preysler no pot estar més feliç amb l'enllaç

Isabel Preysler confessava a finals de l'any passat que no els calia fer el pas del matrimoni, ella sempre ha donat suport a la relació. De moment, Isabel encara no s'ha pronunciat. Però la seva filla sí que ho feia davant les càmeres d'Europa Press: «Ella està molt feliç», confirmava Falcón.

Foto d'Isabel Preysler dins un cotxe
Isabel Preysler acudeix sola a una celebració | GTRES

L'última aparició pública d'Isabel va ser a l'aniversari d'Ira Von Fürstenberg al Palau de Llíria. No obstant això, una cosa que sorprenia a tots, és que ho feia sola i amb un aspecte molt seriós. Els mitjans de comunicació que es van fer ressò de la notícia van quedar perplexos en veure que Vargas Llosa no l'havia acompanyada.

Segons apuntava la revista Lecturas, la darrera vegada que es va veure la parella junts va ser el mes d'agost passat a Marbella, cosa que ha despertat més d'una especulació i més d'un rumor.