IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tamara Gorro celebra el seu primer milió de fans a Instagram amb un nu

Apareix d'esquena amb un gran cor dibuixat i agraint tot el suport rebut per la seva gran «família virtual»

Tamara Gorro en una imagen de archivo
Tamara Gorro en una imatge d'arxiu | Cedida

Tamara Gorro és un dels personatges televisius amb més seguidors a les xarxes socials. L'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' i actual dona del futbolista Ezequiel Garay considera a tots els seus seguidors la seva gran «família virtual». Dia a dia, ha anat compartint tots els moments més feliços de la seva vida, com l'arribada de la seva filla Shaila, els seus primers passos, i fins i tot el seu inesperat embaràs.

Però com tothom, Tamara també ha tingut moments molt dolents i tristos, com per exemple la mort del seu gran amic Antonio —el seu fill es diu igual en el seu honor— o les diferents molèsties que ha tingut al llarg del seu embaràs i part.

No obstant això, Gorro segueix amb el suport incondicional de la seva «família virtual». En el seu perfil d'Instagram ha arribat a aconseguir un milió de seguidors, i per això Tamara ha volgut agrair-ho amb una fotografia celebrant-ho, ja que segons ella mateixa diu: «Jo vaig fer el perfil però no és només meu, és de tots els que la formem. Perquè gràcies a aquest meravellós grup compartim moments, debatem i ens coneixem».

Fotografiada completament nua

Però el que ha cridat especialment l'atenció no ha estat la seva dedicatòria, sinó la fotografia escollida, ja que la dona de Garay ha decidit posar completament despulla davant la càmera. Tamara ha volgut donar les gràcies a tots sense roba, entre globus i amb un enorme cor vermell dibuixat a l'esquena amb les lletres «1M» en daurat en el seu interior.

L'extronista no té cap tipus de problema a mostrar el seu cos a les xarxes. Ella està molt orgullosa del seu físic. Abans mostrava moltes fotos en les quals apareixia molt musculosa compartint les seves rutines d'exercicis, i ara se la veu encara més feliç mostrant com ha canviat el seu cos després de donar a llum, igual que quan el seu cos canviava alhora que creixia el seu petit Antonio.


Comentaris

envia el comentari