rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

ÚLTIMA HORA

Ferit crític un nadó de 20 mesos després de caure d'un balcó a Reus

Tamara Gorro defensa a Ezequiel Garay i carrega contra els qui van riure's de la seva lesió

«No mereixen el meu respecte», va assegurar la parella del futbolista a Instagram
Imatge d'arxiu de Tamara Gorro | Telecinco

 

  

La lesió que Ezequiel Garay va patir a les acaballes de la semifinal de Copa del Rei que van disputar el Barça i el València ha provocat que alguns usuaris de les xarxes socials hagin aprofitat aquest mal moment per riure's del jugador. Aquesta acció no ha agradat gens a Tamara Gorro, la parella del futbolista, qui ha utilitzat la seva imatge d'influencer per carregar contra aquests individus.

 

 

«L'esport és per gaudir-lo, viure'l i sentir-lo, no per alegrar-se pel mal de ningú», va publicar l'extronista a Instagram, llançant un missatge per aquells qui van burlar-se de la desgràcia del defensa argentí. «Personalment, em fa fàstic aquest tipus de persones», afegia Tamara al seu 'stories', visiblement molesta per les publicacions que s'havien fet fins al moment.

 

Tots som persones

En la publicació de Tamara Gorro, la també youtuber aprofitava per recordar que, davant de tot, «preval la salut». En aquest sentit, considerava que l'equip del qual se sigui aficionat o la competició que es disputi ha de quedar en un segon pla, mostrant-se contundent a l'afirmar que, «qui no ho comparteixi, no mereix el meu respecte». Una mostra de la fermesa que demostra, constantment, la influencer.

 

 

Orgullosa de l'equip

Finalment, el missatge publicat per Tamara Gorro acabava amb una dedicatòria a la seva parella, Ezequiel Garay, de qui assegurava estar «molt orgullosa». «Sense estar al 100%, prefereixes donar tot de tu», escrivia, afegint que sentia orgull per la feina feta per tots els jugadors del València «per arribar on heu arribat», quedant-se a un pas de la final de la Copa del Rei.

 

 

Tamara no es va voler perdre la important cita que disputava l'equip, pel que, com és habitual, es va traslladar fins a Mestalla per poder gaudir de l'enfrontament. Allà, va patir amb la resta dels aficionats, va mantenir l'esperança fins a l'últim moment i va aplaudir als jugadors quan es dirigien cap als vestidors. Sense dubte, un exemple de com s'ha de viure l'esport.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris