rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tamara Gorro pateix una greu anèmia després de donar a llum al seu fill Antonio

Ha assegurat que aquest és el motiu de la seva poca activitat a les xarxes socials
Imatge de Tamara Gorro visiblement esgotada | cedida

 

Preocupació entre els seguidors de Tamara Gorro a Internet i a les xarxes socials, on ella és molt activa. I és que, després de donar a llum al seu segon fill divendres a la nit, gairebé no ha fet publicacions a Instagram, ni tampoc ha ensenyat la cara del petit Antonio. El motiu, segons ha explicat ella mateixa en un vídeo en directe, és que va patir problemes de salut després de donar a llum: una forta anèmia. 

Una forta anèmia després de donar a llum

A través del vídeo, on se la podia veure amb una cara molt cansada i apagada, va assegurar que li està costant més del que pensava recuperar-se per aquesta greu anèmia. D'altra banda, ha volgut desmentir que li passi res a Antonio, i ha tranquil·litzat els seus seguidors assegurant que el petit es troba en perfectes condicions i té una bona salut. 

 

La model i extronista va aprofitar, a més, per avançar que avui mateix, dilluns 18 de desembre, ensenyarà la cara del seu petit. Tot un esdeveniment i un moment especial per als seus seguidors, que han pogut seguir a través de les xarxes socials tota l'evolució i els processos mèdics de l'embaràs de la parella del futbolista Ezequiel Garay. 

Va rebre moltes crítiques per acudir a la gestació subrogada

Gorro va donar a llum a Antonio divendres, 15 de desembre. El petit es convertia en el primer fill al qual donava a llum, encara que no el primer de la parella. Els dos van decidir acudir a un procés de gestació subrogada l'any 2015, davant la impossibilitat de quedar-se embarassada. 

 

Després del ventre de lloguer, una decisió que va rebre força crítiques a Espanya, va assegurar que «és la meva filla biològica, és el meu òvul, i la seva esperma». Tot i les crítiques que va rebre i el debat que va generar el naixement de Shaila als Estats Units, la parella va deixar els problemes enrere i van decidir gaudir de la seva filla, que els tornava l'alegria. La petita s'ha convertit en la protagonista en les vides dels dos, i l'hem pogut veure a través de moltíssimes publicacions a les xarxes. 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris