INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Tamara Gorro pateix una greu anèmia després de donar a llum al seu fill Antonio

Ha assegurat que aquest és el motiu de la seva poca activitat a les xarxes socials
Imagen de Tamara con el rostro cansado
Imatge de Tamara Gorro visiblement esgotada | cedida

Preocupació entre els seguidors de Tamara Gorro a Internet i a les xarxes socials, on ella és molt activa. I és que, després de donar a llum al seu segon fill divendres a la nit, gairebé no ha fet publicacions a Instagram, ni tampoc ha ensenyat la cara del petit Antonio. El motiu, segons ha explicat ella mateixa en un vídeo en directe, és que va patir problemes de salut després de donar a llum: una forta anèmia. 

Una forta anèmia després de donar a llum

A través del vídeo, on se la podia veure amb una cara molt cansada i apagada, va assegurar que li està costant més del que pensava recuperar-se per aquesta greu anèmia. D'altra banda, ha volgut desmentir que li passi res a Antonio, i ha tranquil·litzat els seus seguidors assegurant que el petit es troba en perfectes condicions i té una bona salut. 

 

La model i extronista va aprofitar, a més, per avançar que avui mateix, dilluns 18 de desembre, ensenyarà la cara del seu petit. Tot un esdeveniment i un moment especial per als seus seguidors, que han pogut seguir a través de les xarxes socials tota l'evolució i els processos mèdics de l'embaràs de la parella del futbolista Ezequiel Garay. 

Va rebre moltes crítiques per acudir a la gestació subrogada

Gorro va donar a llum a Antonio divendres, 15 de desembre. El petit es convertia en el primer fill al qual donava a llum, encara que no el primer de la parella. Els dos van decidir acudir a un procés de gestació subrogada l'any 2015, davant la impossibilitat de quedar-se embarassada. 

 

Després del ventre de lloguer, una decisió que va rebre força crítiques a Espanya, va assegurar que «és la meva filla biològica, és el meu òvul, i la seva esperma». Tot i les crítiques que va rebre i el debat que va generar el naixement de Shaila als Estats Units, la parella va deixar els problemes enrere i van decidir gaudir de la seva filla, que els tornava l'alegria. La petita s'ha convertit en la protagonista en les vides dels dos, i l'hem pogut veure a través de moltíssimes publicacions a les xarxes. 

 Comentaris

envia el comentari