Tamara Gorro, en un del seus posats

Tamara Gorro emprèn accions legals en rebre insults a Instagram

La discussió va començar per la gestació subrogada, mètode que la influencer va utilitzar per a tenir la seva primera filla, Shaila

Tamara Gorro denunciarà a una dona usuària de les xarxes socials per haver-la insultat i ofès a causa del mètode que va escollir la dona d'Ezequiel Garay per a tenir a la seva primera filla: la gestació subrogada. Gorro és una defensora nata d'aquesta manera de portar fills al món. 

Es tracta d'introduir l'òvul i l'esperma fecundat d'una parella en l'úter d'una tercera dona que serà l'encarregada de gestar el nadó durant els nou mesos d'embaràs. Una vegada nascut, aquell nen o nena serà genèticament fill de les persones que hagin fecundat i la dona que ha estat embarassada no serà més que un pur tràmit.

La controvèrsia de la gestació subrogada

Cal recordar que Gorro va acudir a aquesta tècnica, actualment il·legal a Espanya, perquè no podia quedar-se embarassada i després d'haver-se sotmès a diverses pràctiques de fecundació invitro. Finalment, la influencer sí que es va poder quedar embarassada de manera natural del seu segon fill, Antonio. Per la seva banda, Shaila, la filla gran de la parella, va néixer als Estats Units per gestació subrogada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquellos que te hacen sentir protegida, querida y respetada son los que merecen tu amor. Vosotros desde hace muchos años, me hacéis sentir de esa manera, por eso decidí en su día llamaros así, familia virtual. ¿Sabéis una cosa? Ayer lloré, y no me avergüenza decirlo. Más cuando el motivo es precioso, saber que existen personas que solo quieren vivir en paz, sin conflictos ni violencia, me hacen estar tranquila. Porque uno de mis sueños en la vida, es despertar un día y comprobar que el odio, agresividad o furia haya desaparecido. Y eso se consigue, actuando los adultos y enseñando a los más pequeños. Por eso os doy las gracias, por ser como sois, por actuar de la manera que se debe, sin agredir y fomentando La Paz. Me gusta conoceros, me apasiona abrazaros, deseo saber vuestros problemas y poder ayudar. Esto se resume, en que sois imprescindibles para mi, me siento afortunada por teneros. Os lo dije, lo digo y lo diré: siempre estaré a vuestro lado. Tan solo doy, lo que recibo. GRACIAS, OS AMO FAMILIA VIRTUAL. #mamamolona #gracias #familiavirtual #

Una publicación compartida por Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

Aquest tema ha creat moltíssima controvèrsia en el perfil públic a Instagram de Gorro, però sembla que ja ha arribat el seu límit i ha decidit acudir als tribunals per tal de frenar la situació. En aquest cas,  la polèmica va sorgir després que una seguidora de Gorro desitgés la mort dels fills d'una usuària de les xarxes socials  que està en contra de la famosa i, per tant, de la gestació subrogada.

El 'però' del dilema

La dona de Garay va intervenir en la conversa i va dir que la mort no s'havia de desitjar a ningú, però que ella estava fent el mateix. Aquest 'però' va ser el desencadenant de missatges i insults en contra de Gorro. Dies després, ella mateixa va fer un directe al seu Instagram explicant que emprendria accions legals contra una persona que, segons ella, «fomenta la violència i l'odi». Per sort, Gorro compta amb una 'família virtual' formada per milers de persones que li donen sempre el seu suport.

 

També et poden interessar...